Waarbij de mooiste dingen veranderen in

UNIEKE MOMENTEN


scroll down
V


"Reizen zit in mijn DNA, van kinds af aan ging ik jaarlijks op reis met mijn papa, mama en broer en ontdekten we samen de wereld. Het is fantastisch om van deze passie mijn beroep te maken en dit te kunnen delen met onze klanten. Uiteraard heb ik nog niet heel de wereld kunnen ontdekken. Voor reizen naar landen/steden waar we onvoldoende kennis over hebben doen we beroep op lokale professionele contacten die samen met ons jouw ideale reis ontwerpen. Van een singlereis tot een trip met vrienden/familie/bedrijf/vereniging, we brengen het voor jou in orde." 

Laat u inspireren door onze individuele reizen en groepsreizen...

LAAT U INSPIREREN

Samen met onze partners stellen wij reizen samen waarbij jullie zich kunnen laten verleiden door onze bekende, maar ook minder bekende bestemmingen en laat jullie inpakken door een reis met dat extra beetje meer. Dat verrassend element. Die onverwachte ervaring. Die ontroerende ontmoeting. Die prikkelende trip. 

LIEVER EEN RELAX VAKANTIE ZONDER DAGSCHEMA?

Hier kan u enkele offertes vinden die wij op maat samenstellen op vraag van onze klanten. Wij stellen deze ter beschikking als inspiratie voor uw droomreis. Aarzel niet ons te contacteren, wij stellen met plezier een offerte samen op basis van uw wensen en gewenste vertrekdatum.

OMAN

The Chedi Muscat*****

LA REUNION

Self drive roadtrip

LA REUNION

Lux South Gilles*****

LA REUNION

Dina Morgabine***

CURACAO

Kunuku Aqua Resort ****

CURACAO

City Suites & Beach Hotel ***

CURACAO

Boho Bohemian Boutique Hotel ***

CURACAO

Kas Di Laman ***

DUBAI

Waldorf Astoria Palm Jumeirah*****

DUBAI

Aloft Palm Jumeirah****

DUBAI

Andaz by Hyatt – Palm Jumeirah*****

OMAN (2 hotels)

The Chedi Muscat*****  &  Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort*****
"Vertel mij welke reis u wilt en wij doen de rest. Met onze uitgebreide kennis en ervaring gaan wij op zoek naar de bestemming/het hotel best matchend bij uw wensen en verwachtingen, zowel als individu, koppel als met vrienden/familie/bedrijf/vereniging."


Astrid De Smedt

astrid@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak

Dit merk je aan onze aanpak...

Offerte aanvraag | Bij uw aanvraag stellen we enkele doelgerichte vragen om een duidelijk beeld te vormen over uw wensen. Vervolgens gaan we hiermee van start. 

Prijsvoorstel op maat | Op basis van onze eigen ervaring en uitgebreide kennis stellen we verschillende mogelijkheden voor. We gaan op zoek naar de beste prijs zowel bij Belgische als buitenlandse touroperators

Creatie van uw glimlach | We werken steeds op maat en bieden daarom een persoonlijke service aan. We merken dat deze aanpak een totale gemoedsrust creëert bij onze klanten. Meer service voor minder geld. 


TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Was top, voor 100% begeleiding door organisator zelf en niet onbelangrijk waar voor uw geld. Miniem aan extra kosten, uitstappen volledig voorbereid vanuit Belgie. Dikke proficiat aan Sterreizen!"

L. Mertens

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Super vriendelijk onthaal, uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties voor te stellen, duidelijke en overzichtelijke offerte op maat en zelfs een wijziging (na akkoord) was geen probleem, een absolute aanrader!"

P. Steppe