LA RÉUNION

Dina Morgabine ***



Scroll down

˅

La Réunion

Kleurrijk, anders en geheimzinnig is deze voormalige ‘Terre de Bourbon’ één van de eilanden die bezienswaardig zijn. Het echte karakter van dit eiland ontdekt u het best tijdens de talrijke excursies in het binnenland. In het hartje van dit eiland van 2.500 km² is de overgang tussen oceaan en het gebergte zeer bruusk. De vulkaan, de keteldalen, de bergspitsen, de hoge vlakten met weelderige vegetatie zijn de uiting van een mooie en wilde natuur die men ontdekt via de 1.200 km bebakende wandelpaden zoals de ‘Lavaroute’ met een origineel landschap.

La Réunion, opstandig eiland van de Indische Oceaan, biedt talrijke watersporten, een natuurlijk zeereservaat en stranden om te genieten van de zon en de golven.

Praktische info

Programma

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 05/04/2021

Parijs 17u50 - Saint-Denis 06u50 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Air France

TERUGVLUCHT 16/04/2021

Saint-Denis 21u05 - Parijs 06u30 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Air France

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

HUURWAGEN

Type wagen: Renault Captur of gelijkwaardig
Inclusief: all-in verzekering
Ophaal- en inleverlocatie: luchthaven Saint-Denis
Huurperiode: 05/04 - 16/04/2021

> SAINT-GILLES   06-16/04/2021

Dina Morgabine ligt in het stadscentrum en vlak bij het strand in Saint-Paul. Geniet van de prachtige natuur bij Coco Beach en Plage de la Saline les Bains. Of bezoek enkele plaatselijke attracties, zoals Garden of Eden en Aquarium van Poudrière. Ga voor waterpret zoals duiken, snorkelen of neem de boot om op zoek te gaan naar dolfijnen. Blijf jij liever op het droge? Ook geen probleem. De regio biedt voldoende outdoormogelijkheden, zoals een ecotour volgen en bergbeklimmen.

Dina Morgabine ***

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Dit aparthotel heeft niet alleen een restaurant, maar ook een buitenzwembad en een bar/lounge. Wifi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Een poolbar, massage- en behandelingsruimtes en een businesscentrum zijn enkele van de overige voorzieningen. Elk aparthotel biedt gratis wifi, een minibar, en een flatscreentelevisie met kabelzenders. Roomservice (beperkte tijden), luxe beddengoed en een haardroger zijn enkele van de overige voorzieningen.

TOTAALPRIJS: € 2.756

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be