AVITOUR

Avitour is de grootste groepering van onafhankelijke reisbureaus in België. Maar er is méér: door het partnership met rtk International en TourCom maken wij integraal deel uit van het belangrijkste Europees netwerk van reisagentschappen, met meer dan 5000 reiskantoren. Lokaal ondernemerschap, nationaal leiderschap en internationale verankering: Avitour is een huismerk voor trotse, onafhankelijke reisagenten.

Een gerespecteerde naam met internationale impact

Avitour is een grote, gekende en gerespecteerde naam in België, maar ook in het buitenland. Akkoorden met Franse en Duitse aanbieders worden afgesloten op internationaal niveau: Avitour leden kunnen, als onderdeel van een netwerk van meer dan 5000 reisagentschappen, rekenen op uitzonderlijke voorwaarden bij boekingen bij kwaliteitspartners.

Ruimte voor dynamische ondernemers

De leden van Avitour zijn dynamische ondernemers, die hun eigen weg willen uitstippelen. Zij kunnen rekenen op scherpe commerciële akkoorden met binnenlandse en buitenlandse tour operators, maar ook op de toegang tot een DMC centrale met meer dan 100 lokale vertegenwoordigers. Deze DMC’s worden door Avitour gescreend op kwaliteit en solvabiliteit. Het gevolg hiervan is, dat de leden van Avitour permanent de combinatie vinden van klantgerichte focus en optimale bedrijfsmarges.

Big is beautiful & important

In de reissector, meer dan in vele andere sectoren, geldt: “size matters”. Grote spelers kunnen voorwaarden en kwaliteitsgaranties afdwingen waar anderen geen toegang toe hebben. Dat is een essentiële troef voor ondernemende reisagenten, die in de komende jaren hun zaak willen doen groeien en bloeien. De leden van Avitour ontdekken al heel snel, dat de combinatie van lokaal ondernemerschap met de slagkracht van een grote groep, hen sterke concurrentiële voordelen oplevert.