afspraak

Wegens de problematiek als gevolg van het coronavirus werken we voorlopig enkel op afspraak. Let wel, leg je afspraak minimum 1 dag op voorhand vast.  Je bent van harte welkom.

Het post-Corona tijdperk brengt nieuwe gebruiken met zich mee. Wij wensen dat onze contacten kunnen verlopen in optimale omstandigheden. Vandaar dat het in ieders belang is om zorgvuldig met de veiligheidsvoorschriften om te springen. 

Om het aantal personen in het kantoor tot een minimum te beperken en eventuele wachttijden te vermijden hebben we er voor gekozen om in de toekomst op afspraak te werken. Wij zijn er van overtuigd dat dit zal geapprecieerd worden.

We wensen het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Klik hieronder op een van de agenda's de dag aan die je wenst langs te komen. Vervolgens duid je de tijd aan die je denkt dat het bezoek zal duren en als laatste klik je het uur aan waarom we je mogen verwachten.

Deze website is gekoppeld aan onze agenda's zodat enkel de beschikbare datums en tijdstippen getoond worden. Je dient op het einde enkel nog naam, voornaam en e-mailadres in te typen. We sturen je nog een e-mail ter bevestiging. Heel eenvoudig toch!

Astrid De Smedt

Vliegvakanties, verre reizen, groepen

astrid@sterreizen.be

+32 53 71 05 40

Florence De Smet

Vliegvakanties, verre reizen, huwelijksreizen, citytrips

florence@sterreizen.be

+32 53 71 05 40

Luc De Smedt

Zeecruises, riviercruises, groepscruises

luc@sterreizen.be

+32 53 71 05 50

Thomas Van Hoorde

USA, Italië, vliegvakanties, incentives

thomas@sterreizen.be

+32 53 71 05 40