GARANTIEFONDS REIZEN

De consument krijgt steeds meer mogelijkheden en tools om zelf een reis samen te stellen. Velen spelen hier gretig op in, en spelen met plezier zelf “reisagent”. Er is echter een kentering bezig. Een overload aan informatie, maakt dat vele consumenten door de bomen het bos niet meer zien: als je veel mogelijkheden hebt, moet je immers keuzes maken. En dat is vaak moeilijk: hoe weet je zeker dat je de beste keuze maakt? Het advies van een professional maakt hier het verschil.


Een tweede belangrijk element is veiligheid en zekerheid. De consument wordt elke dag geconfronteerd met veranderingen, onzekerheden en verrassingen. Dat zorgt voor steeds meer vragen – de consument wil weten of zijn/haar vakantie in goede handen is, en of de belangrijke som die hiervoor uitgetrokken wordt, goed besteed is. Een professional kan hier de juiste garanties geven, en de consument gerust stellen.


STER REIZEN is reeds sinds 1997 verzekerd tegen financieel onvermogen.

Als uw reisorganisator, reisbemiddelaar of reisbureau aangesloten is bij het Garantiefonds Reizen® (GfG®), dan zit u goed.

Het GfG® komt immers tussen en biedt u oplossingen. Ofwel zorgen we ervoor dat u uw reis of vakantie voort kunt zetten. Zonder dat u extra moet betalen. Ofwel maken we dat u uw voorschot of reissom terug krijgt. Zodat u een andere reis kunt boeken.

GfG® zorgt er dus voor dat u – als reiziger – een optimale gemoedsrust geniet!