Waar dromen veranderen in

ONVERGETELIJKE ERVARINGENscroll down
V

lAAT U INSPIREREN DOOR ONS AANBOD...

Maak uw keuze adhv onderstaande onderwerpen en laat u begeleiden door ons aanbod als individu of in groep.

Waar vernieuwing resulteert in

ONTDEKKING


scroll down
V"Het matchen van koppels en gezinnen met het voor hen ideale cruiseschip is mijn passie. Door mijn jaren lange ervaring en uitgebreide kennis over schepen kan ik iedere klant bijstaan bij het maken van zijn/haar perfecte keuze. Naast individuele cruises bieden wij ook begeleide groepscruises aan, de ideale opstap om het cruisen te leren kennen. We stappen mee aan boord, organiseren excursies met Nederlandstalige gidsen en staan de klanten bij waar en wanneer gewenst."

LAUREAAT TM AWARD CRUISE TRAVEL AGENT

AND THE WINNER IS...

Ster Reizen ontving deze fel gegeerde award uit handen van Travel Magazine, hét toonaangevend reismagazine op de Belgische markt.POPULAIRE EIGEN BEGELEIDE CRUISES

Neem een kijkje op de begeleide cruise Griekse eilanden van september volgend jaar

Uitzonderlijke prijzen
"Bent u meer op zoek naar maatwerk? Geen enkel probleem! Met onze uitgebreide kennis gaan wij op zoek naar het schip dat bij uw wensen en verwachtingen past."


Luc De Smedt

luc@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Waar herinneringen veranderen in

BELEVINGEN


scroll down
V"Doordat wij samenwerken met zowel binnenlandse als buitenlandse touroperators, kunnen wij prijzen verkrijgen die goedkoper zijn dan de online Belgische markt. Eveneens kunnen we op die manier meer beschikbaarheid vinden voor jouw favoriet hotel.

Enkel de hotels worden vergeleken met deze touroperators, vluchten boeken we rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappijen, het luchthavenvervoer op uw bestemming is privé (geen bus met andere reizigers), wij geven jullie tips gebaseerd op eigen ervaring en zorgen voor een leuke verrassing bij thuiskomst ;) Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten en betalen ze ook nog eens een lagere prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij de gekende Belgische touroperators boeken.

Ondertussen werken we reeds 3 jaar op deze manier en horen we onze klanten vol lof praten over onze nieuwe manier van werken."LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VLIEGVAKANTIES
OF ONTDEK ONZE VERNIEUWDE MANIER VAN WERKEN...
"Vertel mij wat jouw ideale vakantie is, wat je graag wilt beleven en wat je juist niet graag hebt. Met deze info ga ik aan de slag, match ik enkele bestemmingen en hotels, vergelijk ik de prijzen en sturen wij een digitaal ontwerp door via onze online tool."


Astrid De Smedt

astrid@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Waarbij de mooiste dingen veranderen in

UNIEKE MOMENTEN


scroll down
V"Met mijn uitgebreide kennis over Europese en Aziatische landen ontwerp ik reizen die cultuur en avontuur 'ademen'. Door mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid verleg ik letterlijk mijn grenzen en bouw ik mijn productkennis uit op andere continenten, waardoor onze klanten uitgebreid van deze meerwaarde kunnen genieten. Mijn kennis in combinatie met een sterk internationaal netwerk vormen een perfecte match om mensen samen te brengen op unieke locaties."LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE CITYTRIPS

"Bent u op zoek naar een unieke beleving? Neem vrijblijvend contact met mij op en wij ontwerpen een unieke ervaring met tips die wij halen uit onze eigen reizen."


Thaïs Hostens

thais@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Waar herinneringen veranderen in

BELEVINGEN


scroll down
V"Reizen zit in mijn DNA, van kinds af aan ging ik jaarlijks op reis met mijn papa, mama en broer en ontdekten we samen de wereld. Het is fantastisch om van deze passie mijn beroep te maken en dit te kunnen delen met onze klanten. Uiteraard heb ik nog niet heel de wereld kunnen ontdekken. Voor reizen naar landen/steden waar we onvoldoende kennis over hebben doen we beroep op lokale professionele contacten die samen met ons jouw ideale reis ontwerpen. Van een singlereis tot een trip met vrienden/familie/bedrijf/vereniging, we brengen het voor jou in orde."


LAAT U INSPIREREN DOOR ONS MAATWERK
"Vertel mij welke reis u wilt en wij doen de rest. Met onze uitgebreide kennis en ervaring gaan wij op zoek naar de bestemming/het hotel best matchend bij uw wensen en verwachtingen, zowel als individu, koppel als met vrienden/familie/bedrijf/vereniging."


Astrid De Smedt

astrid@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Dit merk je aan onze aanpak...

Offerte aanvraag | Bij uw aanvraag stellen we enkele doelgerichte vragen om een duidelijk beeld te vormen over uw wensen. Vervolgens gaan we hiermee van start.

Prijsvoorstel op maat | Op basis van onze eigen ervaring en uitgebreide kennis stellen we verschillende mogelijkheden voor. We gaan op zoek naar de beste prijs zowel bij Belgische als buitenlandse touroperators,

Creatie van uw glimlach | We werken steeds op maat en bieden daarom een persoonlijke service aan. We merken dat deze aanpak een totale gemoedsrust creëert bij onze klanten. Meer service voor minder geld.LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE KENNIS

Quality time voor de hele familie

Bij adults only hotels draait het enkel om jullie

Kom volledig tot rust in een wellness hotel

Geniet van hotels met een gouden randjeTEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Was top, voor 100% begeleiding door organisator zelf en niet onbelangrijk waar voor uw geld. Miniem aan extra kosten, uitstappen volledig voorbereid vanuit Belgie. Dikke proficiat aan Sterreizen!"

L. Mertens

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Super vriendelijk onthaal, uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties voor te stellen, duidelijke en overzichtelijke offerte op maat en zelfs een wijziging (na akkoord) was geen probleem, een absolute aanrader!"

P. Steppe


Gebruik de #sterreizen en plaats zo jouw reiservaring in de kijker op onze social wall !