KLANTEN VERTELLEN


Hier kan u enkele reviews lezen van onze klanten. Kijk gerust naar onze Google reviews en Facebook reviews om een beter beeld te schetsen van de tevredenheid van onze klanten.


Link naar onze Google reviews

Link naar onze Facebook reviews


Al enkele reizen geboekt bij dit reisbureau en alles liep telkens perfect! Je voelt aan deze mensen dat ze hun job met passie uitoefenen. Geen enkele vraag is hen teveel!

T. Van Hoorde

Fantastisch reisbureau waarvan de service hier super goed is!

D. De Beys

Tweede cruise reis met Ster Reizen. Organisatie was dik in orde. We zullen in de toekomst zeker nog deelnemen.

P. Barrez

Onze eerste cruise šŸ›„naar de Noorse Fjorden met Ster reizen was een leuke ervaring en alles tot in de puntjes geregeld.

Zeker voor herhaling vatbaaršŸ‘

Ed. W.

Begeleiding uitstappen van Sterreizen was super & waar voor ons geld gekregen. De cruise was TOP eten, boot, verblijf, service alles 100%

Bedankt voor de mooie cruise Sterreizen !!

D. De Vleeschauwer

Dag Deborah & Astrid,

Dag Luc,

Voor jullie ook allerbeste wensen 2018. Bedankt voor de cruise in augustus 2018 die gebrand blijft op ons netvlies.

Dit was perfect georganiseerd door Luc. Groetjes,

Jan & Ann

"Zeer professionele en uiterst klantvriendelijke organisatie. Alle facetten voor een onvergetelijke reis waren aanwezig waardoor wij in de toekomst zeker opnieuw beroep zullen doen op Ster reizen."

"Alle excursies waren georganiseerd met professionele, Nederlandstalige, begeleiding en van zeer hoge kwaliteit. De juiste keuzes van excursies waren voorgesteld om een zeer goede indruk te hebben van het land en de bezienswaardigheden. Geen verloren tijd. Kostprijs van de door Ster reizen begeleide excursies waren laag in vergelijking met deze van het aanbod van de eclipse zelf."

JVDB Dendermonde

"Sterreizen is TOP, maak er gerust *****PLUS van; waarom :

  • sterk team : Luc en Marina met klasse en eenvoud

  • stralen de passie voor hun vak uit door gedrevenheid, zorgzaamheid en bekwaamheid.

  • ook zeer belangrijk : klanten staan centraal

  • een ' begeleide reis ' van Sterreizen is een ' ECHTE ' begeleiding daar de ervaren gids Luc meegaat.

Kortom : gewoon SUPER."

SDB Lebbeke

"Beste Luc,

De cruise was super. Alles is vlekkeloos verlopen. Jullie organisatie was zeer goed.

Eveneens het schip was super. Een zeer mooie kajuit achteraan de boot, maar hierdoor steeds volledig zicht.

Het eten zeer lekker. En daarbij zat het weer volledig mee. Zeer aangename temperaturen ook als we aan land waren.

Livorno zelf is minder maar wij hebben dan genoten van een dag op de boot.

Ook Frank en Lando zijn zeer tevreden.

Zeker over te doen.

Groetjes.

EH Lede

"Luc, ik wil jou en je vrouw danken voor de hele mooie cruise die jullie ons hebben gegeven. En ik ben er zeker van overtuigd dat er mensen zullen zijn uit mijn streek die wel eens naar Noorwegen gaan mee gaan. Maak hier wel reclame voor jullie hoor.

HD Aalbeke

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Jullie als organisator, het was in orde. Het is zeker een aanrader en ik zal zeker mensen adviseren om bij jullie langs te komen.

Bedankt het was fijn.

RT Dendermonde

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Nog nooit zo'n service gehad, positief gezien bedoel ik dan! Ook de familiesfeer vind ik heel aangenaam en gaf een meerwaarde (Vriendengroep Maarten). Aan Ster Reizen valt niets op te merken. We werden professioneel op de hoogte gehouden van alles. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt en de reis werd zo heel aangenaam. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en de groep op zich was ook perfect. Ik kan enkel maar positieve zaken bedenken, dus echt een pluim voor jullie allemaal! Het was heel tof een reis te maken zonder kopzorgen waar alles in orde was. Luc was ook steeds omnipresent en dat is iets wat niet velen gegeven is. Perfect gewoon.

Misschien een kleine nuttige tip. Daar het boekje uitgebreid was door het detaillistisch werk van jullie (hoewel ik het niet nodig had, is het groter lettertype iets wat velen vergeten in het kader van mensen die een minder goed zicht hebben: chapeau), is het onhandig het boek steeds bij te hebben. Daarom hebben jullie dat kaartje voorzien om rond de nek te hangen. Misschien kan daar nog een tijdskolom met uren voorzien worden zodat iedereen de afspraken op tijd kan halen. Hier was dat niet zozeer nodig aangezien alles duidelijk gecommuniceerd werd.

Ik zou zeggen, doe zo verder!"

DS

"Een droomvakantie - Dikke pluim voor Luc die er voor gezorgd heeft dat alles tot in de puntjes geregeld was - dikke merci hiervoor - Het smaakt naar meer !! "

AV

"onervaren aan begonnen, 1ste keer, viel heel goed mee, NL-talige ervaren gids is kers op de taart, is wel duur, maar we hadden alle mogelijke luxe die het meer dan waard was, sterreizen en reisleider heb ik nu al bij veel vrienden & familie aangeprezen, daar zullen er altijd klant van worden en wij komen zeker terug indien iets interessants wordt aangeboden "

JC

"Het was mijn eerste cruise , ben heel tevreden en een pluim voor de organisatie. Bedankt !"

RDR

"Heeft perfect beantwoord aan onze verwachtingen. Prioriteit was de fjorden op zich = schitterend gelukt. Uitdaging was : een 'cruise' ... heel nieuwsgierig = heeft volledig onze verwachtingen overtroffen. Besluit : genoten van een prachtige geslaagde vakantie, waarvoor hartelijke dank. "

FD