LA RÉUNION

rondreis



Scroll down

˅

La Réunion

Kleurrijk, anders en geheimzinnig is deze voormalige ‘Terre de Bourbon’ één van de eilanden die bezienswaardig zijn. Het echte karakter van dit eiland ontdekt u het best tijdens de talrijke excursies in het binnenland. In het hartje van dit eiland van 2.500 km² is de overgang tussen oceaan en het gebergte zeer bruusk. De vulkaan, de keteldalen, de bergspitsen, de hoge vlakten met weelderige vegetatie zijn de uiting van een mooie en wilde natuur die men ontdekt via de 1.200 km bebakende wandelpaden zoals de ‘Lavaroute’ met een origineel landschap.

La Réunion, opstandig eiland van de Indische Oceaan, biedt talrijke watersporten, een natuurlijk zeereservaat en stranden om te genieten van de zon en de golven.

Praktische info

Programma

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 05/04/2021

Parijs 17u50 - Saint-Denis 06u50 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Air France

TERUGVLUCHT 16/04/2021

Saint-Denis 21u05 - Parijs 06u30 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Air France

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

HUURWAGEN

Type wagen: Renault Captur of gelijkwaardig
Inclusief: all-in verzekering
Ophaal- en inleverlocatie: luchthaven Saint-Denis
Huurperiode: 05/04 - 16/04/2021

> SAINT-DENIS   06-09/04/2021

Hotel Mercure Créolia Saint-Denis La Réunion ligt in Saint-Denis. Bezoek La Barachois, een opmerkelijke bezienswaardigheid, of trek de natuur in bij Plage de Sainte Clotilde en Jardin de l'État. Ga naar Stade Jean-Ivoula om een evenement of wedstrijd bij te wonen en maak ook wat tijd vrij voor Aquanor, een topattractie die je zeker niet mag missen. 

Neem de huurwagen en ga op avontuurlijke verkenning naar Parc National de la Réunion en ontdek de Piton des NEiges en de groene vulkaankrater Cinque de Salazie.

Hôtel Mercure Créolia Saint-Denis La Réunion ****

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Dit rookvrije hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en een fitnesscentrum. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen. Een bar/lounge, een 24-uurs businesscentrum en conferentieruimtes zijn enkele van de overige voorzieningen. De 107 kamers beschikken elk over gratis wifi, een minibar en een lcd-televisie met kabelzenders. Roomservice, een koffiezetapparaat/waterkoker en gratis kranten zijn enkele van de overige voorzieningen.

Groene/Duurzame accommodatie
Deze accommodatie is gecertificeerd door Green Key, een programma dat de impact van een accommodatie op een of meer van de volgende gebieden meet: milieu, gemeenschap, cultureel erfgoed, lokale economie.

> SAINTE-ANNE   09-10/04/2021

Vandaag reis je verder naar de sfeervolle Diana Dea Lodge aan de oostkust in Sainte-Anne. Maak een wandeling op de paden van het door herten bewoonde domein. Ook lavatunnels, spectaculaire watervallen en de actieve vulkaan Piton de La Fournaise mogen zeker niet ontbreken op je to-dolijst.

Diana Dea Lodge ****

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Charmant hotel en sfeer, de Diana Dea Lodge is vooral een hotel "om te leven". Gelegen op 650 meter boven zeeniveau, met uitzicht op de Indische Oceaan en de hele oostkust van Réunion, is het discreet door de materiaalkeuze - hout, steen, leer en glas - zodat er veel ruimte overblijft voor de omringende natuur . De stilte en de schoonheid van de plek nodigen uit tot een haakje, een bijna contemplatieve pauze. Maak een wandeling over een van de twee paden van het Domaine en ontmoet daar de herten, geniet van een ontspanningsbehandeling in de Spa, kies een boek uit een van de bibliotheken, lees het in de lounge bij het vuur, geniet van een verfijnde keuken die rijk is aan lokale producten… Alles draagt ​​hier bij aan Resourcing en Welzijn.

> SAINT-PIERRE   10-12/04/2021

Le Saint Pierre Hotel ligt in het stadscentrum en vlak bij het strand in Saint-Pierre. Reizigers die graag cultuur willen opsnuiven, kunnen dat doen bij Musée Stella Matutina. Trek je liever de prachtige lokale natuur in? Verken dan Piton des Neiges en Plage De St. Pierre.  Liever een onvergetelijke ervaring? Plan een helikoptervlucht over de vulkanen en ontdek de mooie, kleine baaien en stranden aan de ruige zuidkust. Van een unieke ervaring gesproken! Je ziet namelijk de lavastromen van de actieve vulkaan naar de zee stromen.

Le Saint Pierre Hotel ***

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Dit hotel beschikt naast een restaurant over een bar/lounge en een poolbar. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Een koffiebar/café, een vergaderruimte en een drookuis/wasserijservice zijn enkele van de overige voorzieningen. De 57 kamers beschikken elk over gratis wifi, een balkon of terras en een flatscreentelevisie met kabelzenders. Roomservice, luxe beddengoed en gratis kranten zijn enkele van de overige voorzieningen.

> SAINT-LEU   12-14/04/2021

De gekende weg van 400 bochten tot in het gezellige stadje Cilaos? Die moet je zeker nemen als je onderweg bent naar Saint-Leu! Eenmaal aangekomen in het stadje ben je aan het ideale vertrekpunt voor een mooie natuurwandeling in het Nationale Park. Daarna is het tijd om Saint-Leu te ontdekken of een kijkje te nemen bij de zoutpannen van la Pointe-au-sel.

Iloha Seaview ***

Typer kamer: Bungalow
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Dit hotel beschikt naast 2 restaurants over 2 buitenzwembaden en een volledig uitgeruste spa. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Een bar/lounge, een poolbar en massage- en behandelingsruimtes zijn enkele van de overige voorzieningen. De 80 kamers beschikken elk over gratis wifi, een gemeubileerd balkon of terras en een televisie met satellietzenders. Roomservice, een koffiezetapparaat/waterkoker en een plafondventilator zijn enkele van de overige voorzieningen. 

> SAINT-GILLES   14-16/04/2021

Dina Morgabine ligt in het stadscentrum en vlak bij het strand in Saint-Paul. Geniet van de prachtige natuur bij Coco Beach en Plage de la Saline les Bains. Of bezoek enkele plaatselijke attracties, zoals Garden of Eden en Aquarium van Poudrière. Ga voor waterpret zoals duiken, snorkelen of neem de boot om op zoek te gaan naar dolfijnen. Blijf jij liever op het droge? Ook geen probleem. De regio biedt voldoende outdoormogelijkheden, zoals een ecotour volgen en bergbeklimmen.

Dina Morgabine ***

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Dit aparthotel heeft niet alleen een restaurant, maar ook een buitenzwembad en een bar/lounge. Wifi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Een poolbar, massage- en behandelingsruimtes en een businesscentrum zijn enkele van de overige voorzieningen. Elk aparthotel biedt gratis wifi, een minibar, en een flatscreentelevisie met kabelzenders. Roomservice (beperkte tijden), luxe beddengoed en een haardroger zijn enkele van de overige voorzieningen.

TOTAALPRIJS: € 3.514

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be