OMAN

The Chedi Muscat*****



Scroll down

˅

Muscat

Als poort tussen India en Afrika is het Sultanaat Oman een bestemming van contrasten gaande van rode duinen in de woestijn en weelderige palmplantages, steile bergen en goudkleurige zandstranden omzoomd door een zee van ongeëvenaarde kleur. Als land van legendes en mythische verhalen zoals deze van Job en de koningin van Sheba, Sinbad de Zeeman of Marco Polo, is Oman geroemd als het kruispunt van de zijde- en wierookroutes.

Muscat, de hoofdstad van Oman, is één van de oudste steden van het Midden-Oosten. Hier geen opzichtige wolkenkrabbers maar slechts sierlijke gebouwen, een perfect compromis tussen traditie en westers gemak, een kleurrijke soek, de grote moskee van Sultan Qaboos, de koninklijke Opera met zijn uitzonderlijke muzikale en culturele programma of nog de verbazingwekkende Indische huizen in de levendige wijk Ruwi, die bekend staat voor zijn talrijke chichabars.

Een verblijf in Oman is ondenkbaar zonder een reis langs de 1700 km lange kustlijn, een uitstapje in de woestijn of een tussenstop in Salalah, de hoofdstad van de provincie Dhofar gelegen aan de Indische Oceaan. Ontdek per terreinwagen mooie bergsteden, oude forten of wondermooie afgelegen stranden. Word verrast door de tropische wadi’s (woestijndal) vergezeld van explosieve groene en blauwe kleuren of door de schoonheid van de enorme duinen van de Wahiba woestijn, het blauwe water van Wadi Bani Khalid, de zonsopgang en de legplaats van de eieren van de reuzenschildpadden in Ras Al Jinz.

Praktische info

Ten gevolge van preventieve gezondheidsmaatregelen of maatregelen opgelegd door de lokale autoriteiten als onderdeel van de strijd tegen Covid-19, kunnen de diensten die in de hotels aan de gasten worden aangeboden verschillen van deze die vermeld staan bij de beschrijving van de hotels op onze website. Omdat elk hotel er op toeziet om de hotelgasten te verwelkomen onder de beste omstandigheden op gebied van comfort en gezondheid dankzij een strikt beleid wat betreft hygiëne en veiligheid (sanitaire veiligheidsmaatregelen zoals maskerplicht en afstandhouden, specifieke opleiding van het personeel, strenge normen inzake schoonmaak en desinfecteren van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes…) kunnen sommige maatregelen een tijdelijk effect hebben op de restaurants (aanpassing van de uren, afschaffing van buffetten ten gunste van bediening aan tafel, verstrekking van afhaalmaaltijden,…), de verplaatsing binnen het hotel, de werking van de miniclub en/of andere animatieprogramma’s.

Programma

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 20/12/2020

Brussel 15u25 - Hamad 23u40
Hamad 00u45 - Muscat 03u25 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Qatar Airways

TERUGVLUCHT 27/12/2020

Muscat 09u00 - Londen 13u55
Londen 15u10 - Brussel 17u25

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by British Airways

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

ACCOMMODATIE

The Chedi Muscat *****

Verblijfsperiode: 21-27/12 

Kamertype: dubbele kamer
Regime: ontbijt

The Chedi Muscat, lid van Leading Hotels Of the World, ligt op een boogscheut van de stad. Wat dacht u van languit en in alle rust te genieten aan het privéstrand? Het zand tussen uw tenen, de zonnestralen op uw huid, een verfrissend briesje. Zalig. Even genoeg van het strand? Dan kan u ook terecht in het langste zwembad van het Midden Oosten. Dit hotel staat gekend om zijn ingetogen elegantie en een oase van rust.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

TOTAALPRIJS:  € 3.853

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be