CRUISES OP DE RIVIEREN IN EUROPA

Ster Reizen stelt u voor om Europa totaal anders te ontdekken via talrijke riviercruises in 2022. Scheep in op de Rijn, de Donau, de Seine, de Loire of de Douro en kies voor een onvergetelijke reis op één van vele beschikbare  fantastische cruiseschepen. Een unieke gelegenheid om veel steden en Europese landen te bezoeken, de beste bezienswaardigheden te ontdekken en door prachtige landschappen te varen met een maximum aan comfort en uiteraard zonder uw valiezen te moeten uitpakken! Inderdaad, talrijke rederijen voorzien voor u het beste van de riviercruises: ruime comfortabele heldere kajuiten met een smaakvolle inrichting, een warme sfeer, kwalitatieve bedden, ... Dit alles om u de prachtige landschappen tijdens de cruise te kunnen laten waarderen. 

Een groot zonneterras met ligstoelen en een aangename lounge bieden u een uitzonderlijk panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving en stellen u in staat om optimaal te profiteren van uw reis. Een grote loungebar met dansvloer laten u toe om te genieten van momenten van ontspanning en gezellig samenzijn aan boord of om van één heerlijke cocktails te nippen. Een groot, panoramisch restaurant zal u laten genieten van een gevarieerd en stevig ontbijtbuffet en heerlijke maaltijden die dagelijks worden geserveerd door getalenteerde chef-koks. Overloop hieronder enkele cruises die wij aanbieden voor 2022. Uiteraard is dit een beperkte greep uit het immense aanbod. Graag zoeken wij voor u een riviercruise die volledig aansluit bij uw wensen. ONBEKEND = ONBEMIND


EEN RIVIERCRUISE IS

NIET SAAI - MAAR HEEL GEVARIEERD

NIET OUDBOLLIG - MAAR MET MODERNE SCHEPEN

NIET GEWOONTJES - MAAR TOP KWALITEIT EEN WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN

Graag nemen wij u mee naar de mooiste plekjes om de rivieren van Europa en de wereld te ontdekken. 

Keuze uit tientallen waterlopen en honderden rivierschepen. Doe beroep op onze ervaring om er voor u het juiste schip uit te kiezen.

Toch zalig om maar één maal je koffer uit te pakken en iedere dag in een andere stad te ontwaken.

Geen lange transfers van en naar luchthaven of station aangezien er aangemeerd wordt in het hart of aan de rand van de stad.

Geen tijd om u te vervelen. Neem deel aan begeleide fietstochten, stadsbusreizen, wandeltochten en rondleidingen, probeer regionale producten en specialiteiten met bezoek aan producenten, ontdek een scala aan spannende excursies voor het hele gezin.

MAAK EEN KEUZE UIT ONS AANBOD BEGELEIDE CRUISES...RIJN

DONAU

DOURO... OF VRAAG ONS NAAR EEN VOORSTEL.

Via het online formulier bezorg je ons - volledig vrijblijvend -  de info die we nodig hebben om  u een mooi voorstel op maat uit te werken.

NEEM AL EENS EEN KIJKJE

DOURO

RIJN en DONAUAAN BOORD