USA

Rondje ZuidwestenScroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 30/03/2024

Amsterdam 10u20 - Houston 15u10
Houston 19u55 - Phoenix 20u51

Inclusief handbagage + ruimbagage
Operated by United

TERUGVLUCHT 13/04/2024

Las Vegas 10u30 - San Francisco 12u04
San Francisco 14u50 - Amsterdam 10u20 (+1 dag)

Inclusief handbagage + ruimbagage
Operated by United

ACCOMMODATIE 30/03 - 01/04/2024  - Scottsdale

HYATT house Scottsdale/Old Town  ***

Type kamer: Deluxe kamer, 2 queensize bedden
Maaltijdregime: Ontbijt

De reis begint in Phoenix waar jullie na aankomst op de luchthaven, onmiddellijk de auto kunnen ophalen.  De dag nadien hebben jullie de mogelijkheid om Phoenix en/of Scottsdale te bezoeken. Wij zouden persoonlijk voor het tweede gaan en hebben daarom daar een verblijf gekozen. Scottsdale heeft veel hippe plekjes om iets te eten of te drinken en Old Town Scottsdale is zeer gezellig om eens door te wandelen.

ACCOMMODATIE 01 - 03/04/2024 - Tucson 

Hotel McCoy - Art, Coffee, Beer, Wine ***

Type kamer: Design kamer,  kingsize bed
Maaltijdregime: Logies

Tucson is een fantastisch mooie en veelzijdige stad in het zuiden van Arizona. Hier verblijven jullie enkele dagen en dat is zeker niet te weinig. 

Neem zeker ook eens de wagen naar Tombstone of Mescal, beiden zijn toffe cowboy/spook stadjes waarvan het laatste diende als spannend schouwtoneel in De Mol.

Tucson is een stad met veel Spaanse invloeden en dat merk je aan sommige van de gebouwen. Ook is het gekend omwille van hun eetcultuur die misschien wel wat pittiger is dan de onze.

ACCOMMODATIE 03 - 05/04/2024 - Sedona

 Arabella Hotel Sedona ***

Type kamer: Standaard kamer, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Sedona is een plek die vaak vergeten wordt in de traditionele roadtrips en is daardoor bij veel mensen niet echt bekend. Dat is onterecht en dankzij het bekende televisieprogramma 'De Mol' is daar misschien wel wat verandering in gekomen. Zo kwam ook de uitspraak 'God created the Grand Canyon but He lives in Sedona' al eens aan bod en het zegt uiteraard veel over de schoonheid die het ons kan bieden. Fantastisch mooi overdag en zeer gezellig 's avonds. Hier zullen jullie zich zeker niet vervelen!

ACCOMMODATIE 05 - 06/04/2024 - Grand Canyon

Thunderbird Lodge - Inside the Park **

Type kamer: Standaard kamer, 2 queensize bedden
Maaltijdregime: Logies

Vandaag gaan jullie naar de Grand Canyon! Jullie bezoeken de south rim, de meest gekende zijde van de Grand Canyon. 

De canyon is een brede en diepe kloof in het noorden van de staat Arizona. De Grand Canyon is ontstaan doordat de Colorado rivier de bodem stukje bij beetje heeft uitgeslepen.  De Grand Canyon is een grote toeristische attractie, vooral op de bekende uitzichtpunten, maar er zijn ook bijzonder rustige plekken te vinden. Als toerist kun je in de Grand Canyon allerlei leuke dingen doen. Je kan een stukje afdalen in de kloof. Of bijvoorbeeld een helikoptervlucht door de Canyon maken! 

ACCOMMODATIE 06 - 07/04/2024 - Monument Valley

Hampton Inn Kayenta ***

Type kamer: Studio, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Kayenta is de ideale uitvalsbasis voor Monument Valley. Monument Valley is een perfect voorbeeld van de overweldigende schoonheid van het woestijnlandschap in het zuidwesten van Amerika. Het silhouet van de eenzame rode rotsen, omgeven door een lege, weidse vlakte heeft als decor gediend bij tientallen films en vele commercials. Het grootste deel van het park ligt in Arizona, het meest noordelijke punt hoort bij de staat Utah. 

ACCOMMODATIE 07 - 08/04/2024 - Lake Powell

Under Canvas Lake Powell Grand Staircase (glamping)

Type kamer: Standaard kamer, kingsize bed
Maaltijdregime: Logies

Jullie laten Monument Valley achter zich en trekken richting Page, Arizona. Lake Powell, Horseshoe Bend, Antelope Canyon, stuk voor stuk must sees in deze regio.

ACCOMMODATIE 08 - 09/04/2024 - Bryce Canyon

Bryce Canyon Log Cabins 

Type kamer: Superior huisje
Maaltijdregime: Logies

Bryce Canyon National Park is een bijzondere verschijning. De omgeving is gevuld met duizenden roestbruine rotsformaties en de uitzichten zijn fantastisch. Bryce Canyon is een “serie van vreemdsoortige, natuurlijk gevormde amphi-theaters”. Met een beetje geluk hebben ze in deze periode nog mooie, witte besneeuwde toppen.

ACCOMMODATIE 09 -10/04/2024 - Springdale (Zion National Park)

Bumbleberry Inn ***

Type kamer: Standaard kamer, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Zion is het drukst bezochte park van Utah en dat is niet zo gek. Dit National Park heeft een oppervlakte van ongeveer 600 km² en bestaat uit een aantal hoge plateaus die worden doorsneden door diepe canyons. De ravijn, Zion Canyon is 24 kilometer lang en 800 meter diep, met hoog oprijzende wanden en hellingen.

Ben je gek op wandelen dan moet je dit park absoluut bezoeken. De mooiste wandeling is toch wel Angel’s Landing, al mag je hiervoor zeker geen last van hoogtevrees hebben.

ACCOMMODATIE 01/07-03/07/2024 - Las Vegas

Harrah's Hotel & Casino Las Vegas ***

Type kamer: Deluxe kamer,  1 kingsize bed
Maaltijdregime: Logies

We laten de prachtige natuur achter ons en ruilen deze in voor reusachtige hotels en veel spektakel. Hou je van gokken en entertainment? Hier ben je op de juiste plek. Bekijk zeker het mooie aanbod van shows die Las Vegas te beiden heeft. Altijd een aanrader! Viva Las Vegas! 

EXTRA INFO

In Amerika hebben zede gewoonte om een resortfee aan te rekenen. De prijzen zijn voor het volledige gezelschap en per nacht. Deze kosten kunnen enkel ter plaatse betaald worden. Hieronder een overzicht van de kosten op het moment van publicatie. Niet vermelde locaties rekenen op dit moment geen resortfee en/of parkingkosten aan.

HUURWAGEN

RAV4 SUV (of gelijkwaardig)

Ophalen in de luchthaven van San Francisco.

Inleveren in de luchthaven van Las Vegas.

TOTAALPRIJS: € 3.318 per persoon (op basis van dubbele bezetting)

Prijs inclusief

Exclusief

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Thomas Van Hoorde

E-mail: thomas@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
Chat: www.sterreizen.be