Waar herinneringen veranderen in

BELEVINGEN


scroll down
V


"Doordat wij samenwerken met zowel binnenlandse als buitenlandse touroperators, kunnen wij prijzen verkrijgen die meer aantrekkelijk zijn dan de online Belgische markt. Eveneens kunnen we op die manier meer beschikbaarheid vinden voor jouw favoriet hotel.

Jouw favoriete hotel samen met enkele tips, gebaseerd op onze eigen ervaring, en een leuke verrassing bij thuiskomst... Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten en betalen ze ook nog eens een meer correcte prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij de gekende Belgische touroperators boeken.

Ondertussen werken we reeds 3 jaar op deze manier en horen we onze klanten vol lof praten over onze nieuwe manier van werken."

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE AUTOVAKANTIES
OF ONTDEK ONZE VERNIEUWDE MANIER VAN WERKEN...

Ontdek hier enkele offertes die wij voor onze klanten hebben samengesteld op maat van hun wensen. Ook getriggerd door een van onderstaande voorstellen? Aarzel niet ons te contacteren en wij zenden jou enkele vrijblijvende offertes op maat van JOUW wensen...

COSTA BLANCA

Magic Robin Hood****

#gezinsvakantie #waterfun

KROATIË

Falkensteiner Club Funimation Borik*****

#familyfun #gezinsvakantie

KROATIË

Falkensteiner Kids Club Punat*****

#familyfun #gezinsvakantie

ZUID-TIROL

Hotel Hilburger ****

#culinair #gezinsvakantie

OOSTENRIJK

Hotel Singer Relais & Chateau ****+

#culinair #gezinsvakantie

OOSTENRIJK

TUI Blue Montafon ****

#familyfun #gezinsvakantie

OOSTENRIJK

Alpenhotel Mittagspitze ****+

#familyfun #gezinsvakantie

ZWARTE WOUD

Romantikhotel Sackmann ****+

#familyfun #gezinsvakantie

ZWARTE WOUD

Hotel Schloss Reinach ****+

#culinair #gezinsvakantie

ZWARTE WOUD

Hotel Hirschen ****

#culinair #gezinsvakantie

Poitou-Charentes

Gastronomisch Frankrijk

#culinair #koppels #lokaal
"Vertel mij wat jouw ideale vakantie is, wat je graag wilt beleven en wat je juist niet graag hebt. Met deze info ga ik aan de slag, match ik enkele bestemmingen en hotels, vergelijk ik de prijzen en sturen wij een digitaal ontwerp door via onze online tool."


Astrid De Smedt

astrid@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak

Dit merk je aan onze aanpak...

Offerte aanvraag | Bij uw aanvraag stellen we enkele doelgerichte vragen om een duidelijk beeld te vormen over uw wensen. Vervolgens gaan we hiermee van start. 

Prijsvoorstel op maat | Op basis van onze eigen ervaring en uitgebreide kennis stellen we verschillende mogelijkheden voor. We gaan op zoek naar de beste prijs zowel bij Belgische als buitenlandse touroperators

Creatie van uw glimlach | We werken steeds op maat en bieden daarom een persoonlijke service aan. We merken dat deze aanpak een totale gemoedsrust creëert bij onze klanten. Meer service voor minder geld. 


TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Al enkele reizen geboekt bij dit reisbureau en alles liep telkens perfect! Je voelt aan deze mensen dat ze hun job met passie uitoefenen. Geen enkele vraag is hen teveel! "

T. Van Hoorde

"Fantastisch reisbureau waarvan de service hier super goed is!"

D. De Beys

"Super vriendelijk onthaal, uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties voor te stellen, duidelijke en overzichtelijke offerte op maat en zelfs een wijziging (na akkoord) was geen probleem, een absolute aanrader!"

P. Steppe 

"Reizen op maat! Helemaal naar wens, bedankt Ster Reizen. "

Kevin K.