USA

Het mollentrajectScroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 18/09/2023

Brussel 11u15 - Chicago 13u15
Chicago 16u05 - Phoenix 17u59

Inclusief handbagage + ruimbagage
Operated by United

TERUGVLUCHT 28/09/2023

Phoenix 08u35 - Montreal 16u16
Montreal 17u50 - Brussel 06u50 (+1 dag)

Inclusief handbagage + ruimbagage
Operated by Air Canada

ACCOMMODATIE 18 - 20/09/2023  - Phoenix

Best Western Downtown Phoenix ***

Type kamer: Standaard, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

De reis begint in Phoenix waar jullie na aankomst op de luchthaven, onmiddellijk de auto kunnen ophalen.  De dag nadien hebben jullie de mogelijkheid om Phoenix en/of Scottsdale te bezoeken. Wij zouden persoonlijk voor het tweede gaan. Scottsdale heeft veel hippe plekjes om iets te eten of te drinken en Old Town Scottsdale is zeer gezellig om eens door te wandelen.

ACCOMMODATIE 20 - 23/09/2023  - Sedona

Residence Inn by Marriott Sedona ***

Type kamer: Studio, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Sedona is een plek die vaak vergeten wordt in de traditionele roadtrips en daardoor bij veel mensen niet echt bekend. Dat is onterecht en dankzij het bekende televisieprogramma 'De Mol' is daar misschien wel wat verandering in gekomen. Zo kwam ook de uitspraak 'God created the Grand Canyon but He lives in Sedona' al eens aan bod en het zegt uiteraard veel over de schoonheid die het ons kan bieden. Fantastisch mooi overdag en zeer gezellig 's avonds. Hier zullen jullie zich zeker niet vervelen!

De opdracht in de trein en de 'pink jeeps' gezien? Deze activiteiten hebben we voor jullie reeds in de reisplanning opgenomen. 

ACCOMMODATIE 23 - 24/09/2023 - Cottonwood

Lux Verde Hotel **

Type kamer: Comfort kamer, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Onderweg naar Tucson maken jullie, net zoals in De Mol, nog een tussenstop in Cottonwood. Rij eerst zeker al eens even door tot in Jerome alvorens naar het hotel te gaan. Jerome is een spookstadje en zeker leuk om eens te bezoeken.

In Cottonwood hebben ze ook een Old Town waar het gezellig vertoeven is maar er is meer... Wat denk je van een bezoek aan een ranch of een wijnproeverij? De regio is namelijk ook gekend omwille van z'n wijn.

De dag erna stel je de GPS het best eerst in op 'Prescott, Arizona'. Ook deze stad was te zien in De Mol en zorgt voor een rit langs een adembenemende route.

ACCOMMODATIE 24-27/09/2023 -Tucson

Tanque Verde Ranch  ****

Type kamer: Standaard kamer, kingsize bed
Maaltijdregime: Ontbijt

Tucson is een fantastisch mooie en veelzijdige stad in het zuiden van Arizona. Hier verblijven jullie enkele dagen en dat is zeker niet te weinig. We voorzien reeds tickets voor de Tucson Zoo alsook voor Biosphere 2. De trouwe kijkers van De Mol zullen zeker weten waarvoor dit vroeger gebruikt werd.

Neem zeker ook eens de wagen naar Tombstone of Mescal, beiden zijn toffe cowboy/spook stadjes waarvan het laatste diende als spannend schouwtoneel in De Mol.

Tucson is een stad met veel Spaanse invloeden en dat merk je aan sommige van de gebouwen. Ook is het gekend omwille van hun eetcultuur die misschien wel wat pittiger is dan de onze.

In deze ranch zijn er tal van leuke dingen te beleven. De avontuurlijke tortelduifjes onder ons kunnen er zelf trouwen.

ACCOMMODATIE 27-28/09/2023 - Phoenix

Holiday Inn Express Hotel & Suites Phoenix - Airport  ***

Type kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: Ontbijt

De laatste volle dag van deze reis begint in Tucson maar eindigt in Phoenix waar jullie vlakbij de luchthaven overnachten omwille van de vroege terugvlucht de dag erna.

INBEGREPEN ACTIVITEITEN

Pink Jeep Tours

Van deze tour kunnen jullie gelukkig zonder eitjes in de zakken genieten. Dat maakt hem weliswaar niet minder extreem. De jeeps zijn waarschijnlijk soepeler dan velen onder ons en rijden over alles heen. Een echt offroad avontuur!

Verde Railroad Canyon

Geniet van het verbluffende uitzicht op een wilde en levendige grens, historische schragen, bruggen en een tunnel van 2200 meter. Zie de natuur verscholen in ongewone rotsformaties, rode rotstoppen en torenhoge karmozijnrode kliffen. 

Tucson Zoo

De Reid Park Zoo , opgericht in 1967, is een 9,7 ha grote dierentuin die eigendom is van de stad. De dierentuin telt meer dan 500 dieren. De dierentuin werd in 1965 officieus opgericht door Gene Reid, de toenmalige directeur van parken en recreatie. 

Biosphere 2

Dit een 1,27 hectare grote constructie gebouwd om een gesloten ecologisch systeem na te bootsen.

Het werd in de jaren negentig gebruikt om te zien of mensen konden leven in een gesloten biosfeer, terwijl ze ook wetenschappelijke experimenten uitvoerden. Het onderzoek toonde het gebruik aan van gesloten biosferen in ruimtekolonies, en de manipulatie van een biosfeer zonder dat van de aarde te beschadigen.


EXTRA INFO

In Amerika hebben ze jammer genoeg de gewoonte om een resortfee aan te rekenen. De prijzen zijn voor het volledige gezelschap en per nacht. Deze kosten kunnen enkel ter plaatse betaald worden. Hieronder een overzicht van de kosten op het moment van publicatie. Niet vermelde locaties rekenen op dit moment geen resortfee en/of parkingkosten aan.

HUURWAGEN

Nissan Rogue SUV

Ophalen en inleveren in de luchthaven van Phoenix.

Inclusief all in verzekering.

TOTAALPRIJS: € 3.170 euro per persoon (op basis van dubbele bezetting)

Prijs inclusief


Exclusief

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Thomas Van Hoorde

E-mail: thomas@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
Chat: www.sterreizen.be