"I love my sponsor" zijn bij Ster Reizen geen loze woorden.

Graag zijn we voor jullie vereniging of organisatie een waardevolle partner. Een sportvereniging, jeugdbeweging, service club ed. kunnen steeds wat extra middelen gebruiken.

Ster Reizen kan hierbij een handje toesteken als sponsor van je club. Voor elke boeking die wij van jullie leden mogen ontvangen, staan we graag een deel van onze 'profit' af aan de club.

Tevens ontvangen de leden credits of spaarpunten voor de gemaakte reservaties. Met deze punten kunnen ze in onze online shop uit meer dan 1000 items een keuze maken en gratis aan huis laten leveren. Een extra reden om op dit voorstel in te gaan en de leden op een eenvoudige wijze te overtuigen.

Deze 'win win' overeenkomst wordt op een duidelijke manier omschreven. Ze zorgt er eveneens voor dat de privacy van de leden gevrijwaard wordt.

Deze sponsorship overeenkomst vormt de basis van een jarenlang 'vruchtbare' samenwerking, zowel in het belang van jullie club als in het belang van Ster Reizen. 4 dossiers per maand brengen op jaarbasis vlotjes meer dan 1.000 euro sponsoring op!

Wens je meer informatie over deze interessante formule? Bel of mail ons zodat wij dit - volledig vrijblijvend uiteraard - even in detail kunnen overlopen.

Tel: 053 71 05 40

mail: luc@sterreizen.be