Slimgeboekt.be is een online tool voor het ontleden en vergelijken van prijzen van uw pakketreis. Maak een printscreen van uw (online) offerte, wij vergelijken de prijs voor u en garanderen de beste prijs binnen de 2 werkdagen.

Het SLIM GEBOEKT idee werd geboren in 2017 door Astrid De Smedt (zaakvoerder Ster Reizen groep), sinds 2019 wordt elke prijs gescreend wat voorgesteld werd aan de klanten van Ster Reizen (reisagentschap gevestigd in Wieze - Oost-Vlaanderen). Daaruit bleek dat 80% van hun dossiers steeds goedkoper konden dan wat de klant (online) kon vinden. Sinds 2022 staat slimgeboekt.be op de kaart voor de hele Belgische markt, zodat ons team van reisexperts deze dienst ook aan u kan bieden.

"80% van al onze dossiers zijn goedkoper dan wat online vindbaar is"

Astrid De Smedt, grondlegger slimgeboekt.be


Zoeken


Begin met het zoeken naar een vliegvakantie op TUI, VIP Selection, Pegase, Silverjet, Neckermann of Corendon. De ideale reis gevonden? Neem een printscreen van de reis die u wenst te boeken en stuur het ons door via slimgeboekt.be.

Wij vergelijken voor u


Wij ontleden uw pakketreis en gaan op zoek naar de beste prijs. De vlucht, het hotel en de transfer vergelijken we met al onze internationale en lokale partners.

Krijg meer waar voor uw geld

Krijg binnen de 2 werkdagen een prijsvergelijk tussen wat u (online) gevonden hebt en wat wij u kunnen bieden.

Wij garanderen de beste prijs voor uw ideale reis.

Boek en geniet!


SLIM GEBOEKT is een spin-off van de Ster Reizen groep, een reisagentschap met een persoonlijke service en met 30 jaar ervaring. Een organisatie die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt waar u als klant ten volle van kan genieten, zowel voor, tijdens als na uw reis. wij zijn geen machine, maar mensen van vlees en bloed die uw reis ter harte nemen.