PARKEERPLAATS CRUISE

Aangezien de Oktoberhallen in Wieze tijdens de cruises met verlof zijn, waren we genoodzaakt om een andere vertrekplaats te zoeken waar we voor een 30-tal wagens over een veilige en afgesloten parkeergelegenheid beschikken.

Dankzij mijn schoonbroer Francois Thoen, mogen we gebruik maken van parkeergelegenheid in een van zijn garages. De enige garage waar voldoende plaats beschikbaar is, is de Seat en Skoda garage in Ninove, gelegen op de Leopoldlaan 126.

Deze garage is gemakkelijk bereikbaar. Wanneer men vanuit Aalst komt neemt men bij voorkeur de N45. De rijtijd vanaf Aalst is ongeveer 15 minuten. Vanaf Wieze ongeveer 30 minuten.


Indien je GEEN parkeerplaats nodig hebt omdat je bijvoorbeeld iemand hebt die je kan brengen, dan bieden we voor de reizigers uit de regio van Lebbeke - Dendermonde, de mogelijkheid om de bus op te wachten aan het kantoor van STER REIZEN te Wieze, Kapittelstraat 6a.

De aankomsttijd van de bus zal ongeveer 45 minuten na het vertrek in Ninove zijn. Dus op 10 juli zal dat omstreeks 9 uur 45 zijn en op 17 juli omstreeks 8 uur 15.

BELANGRIJK: de personen die in Wieze wensen op te stappen dienen mij dit te laten weten voor dinsdag 5 juli 2022.

Het kantoor zelf zal niet open zijn. Wel kunnen jullie op de parking in de wagen wachten tot de bus arriveert.

Bij de terugkeer uit Amsterdam zal er terug een stop voorzien worden aan het kantoor te Wieze, zodat de personen die daar vertrokken zijn terug kunnen afgehaald worden.


Hier - aan 'In den Doorn' - recht door

Hier aan - Vanden Borre - rechts af en aan de volgende lichten rechtdoor

VOORAANZICHT VAN DE THOEN GARAGE - SEAT EN SKODA

  • Voor de cruise met vertrekdatum 10 juli zal de 'groene poort' vanaf 8 uur 's morgens geopend zijn. De bus vertrekt rond 9 uur.

  • Voor de cruise met vertrekdatum 17 juli zal de 'groene poort' vanaf 7 uur 's morgens geopend zijn. De bus vertrekt rond 7 uur 30.

  • Op 17 juli zal de bus omstreeks 15 uur terug zijn in Ninove

  • Op 24 juli zal de bus omstreeks 13 uur terug zijn in Ninove

De parkeergelegenheid bevindt zich volledig achteraan. We dienen er rekening mee te houden dat deze parkeerplaatsen gebruikt worden voor twee groepen.

De wagens die zich komen parkeren voor de cruise die vertrekt op 17 juli 2022 dienen er rekening mee te houden dat de wagens die er reeds staan in de namiddag kunnen vertrekken.