Ultimate Booking Assurance

by SeaDream


Reisplannen maken zonder risico

SeaDream Yacht Club heeft een nieuw boekingsbeleid uitgebracht om gasten in deze onzekere tijden met vertrouwen te laten boeken. In een continu veranderend internationaal landschap begrijpt SeaDream dat reizen mogelijk worden beïnvloed door reisbeperkingen. Als reactie hierop heeft het bedrijf een genereus boekingsbeleid gelanceerd dat reizen beschermt tot 30 juni 2021. Het nieuwe Ultimate Booking Assurance-beleid van SeaDream garandeert een volledige terugbetaling in contanten of 120% Future Voyage Credit voor alle nieuwe boekingen die vertrekken vanaf 22 juli 2020 tot 30 juni 2021 die kunnen worden beïnvloed door reisbeperkingen vanuit het land van herkomst van de gast . Maar dit is nog niet alles, als een gast simpelweg niet wil reizen (om welke reden dan ook), zal SeaDream gasten toestaan om boekingen naar een latere datum te verplaatsen . Dit is zelfs mogelijk als hun reis niet wordt beïnvloed door reisbeperkingen.

SeaDream is de eerste luxelijn ter wereld die haar activiteiten hervat sinds de sluiting van internationale reizen in maart 2020. Sinds de hervatting van de activiteiten, heeft SeaDream's Noorse reizen een ongekend succes gekend. Nadat de eerste reizen snel uitverkocht waren, besloot SeaDream Yacht Club Sea Dream II toe te voegen om de capaciteit te verdubbelen en aan de overweldigende vraag te voldoen. SeaDream heeft zich voorbereid om een ​​betere ervaring dan ooit te bieden, door hun jachten te verjongen, nieuwe recepten te testen en alle bemanningsleden te laten certificeren voor de officiële COVID-19-training van de Wereldgezondheidsorganisatie voor hygiëneprocedures en infectiebeheer. De SeaDream-ervaring staat bekend om zijn persoonlijke, bekroonde service, 5-sterrenkeuken, intieme havens en uitzonderlijke voorzieningen aan boord, zoals de Balinese Dream Beds om onder de sterren te slapen en de Watersports Marina compleet met waterpret voor de perfecte zeilvakantie .

'Ultimate Booking Assurance'

  • Gasten kunnen zonder kosten annuleren tot de dag van vertrek en 100% contante terugbetaling of 120% toekomstig krediet ontvangen van het bedrag dat ze hebben betaald als de overheid reizen beperkt (land van domicilie)

  • Gasten kunnen om welke reden dan ook tot op de dag van vertrek zonder kosten annuleren en een 100% toekomstig krediet ontvangen van het bedrag dat ze hebben betaald.

  • Alleen geldig voor nieuwe boekingen vanaf 22 juli 2020 voor reizen tot 30 juni 2021

  • Aanbieding kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving worden herzien of ingetrokken.

  • Ook geldig voor groepen.

  • Niet van toepassing op charters.

  • Vliegtickets en hotels zijn niet inbegrepen in dit aanbod.

Annuleren van de cruise mogelijk tot de dag van vertrek

  • zonder kosten en 100% contante terugbetaling of 120% toekomstig krediet als de overheid reizen beperkt

  • zonder kosten en 100% toekomstig krediet bij annuleren om welke reden dan ook

SeaDream Tijdens Covid-19

We waren een van de eerste cruiselines die hun activiteiten hervatten. Hier kunt u zien hoe we het hebben gedaan en wat we doen om u aan boord veilig te houden.

Deze zomer hebben we gezeild in Noorwegen. In deze video ziet u enkele van de maatregelen die we hebben genomen om onze gasten veilig en gezond te houden.

Bekijk enkele van de nieuwe apparatuur die we aan boord hebben om de kans op verspreiding van SARS-CoV-2 te verkleinen.

SeaDream's Caribbean

Vanaf 7 November 2020 biedt SeaDream gloednieuwe & veilige wekelijkse cruises vanuit Barbados naar de Grenadines. Het betreft hier roundtrips van Barbados naar St Vincent, Bequia, Canouan Island, Tobago Cays, Union Island & Grenada. Hieronder vindt u meer info.