ALBUFEIRA

VAKANTIEWONING



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 25/08/2021

Brussel 07u00 - Faro 08u55

Inclusief handbagage
Ruimbagage €50 per 23kg
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 03/09/2021

Faro 09u45 - Brussel 13u35

Inclusief handbagage
Ruimbagage €50 per 23kg
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

VAKANTIEWONING

VAKANTIEVILLA ALBUFEIRA

2 slaapkamers, 2 badkamers (totale oppervlakte: 110m²)
Villa met privézwembad, airco, wifi en 400m van het strand

Deze Villa ligt in het stadscentrum en vlak bij het strand in Albufeira. Jachthaven van Albufeira en Jachthaven Vilamoura zijn enkele plekken die je niet mag overslaan als je iets actiefs wilt doen. Als je liever de natuur intrekt, kan dat bij Oura-strand en Albufeira Beach. Overweeg Zoomarine en Casa Museu do Acordeão. Ga voor waterpret zoals jetskiën en kajakken. Blijf jij liever op het droge? Ook geen probleem. De regio biedt voldoende outdoormogelijkheden, zoals fietsen en wandel- en fietsroutes afleggen. 

Met een onverslaanbare locatie is deze villa ideaal voor een groep vrienden die autovrij willen ontspannen in het hart van de stad. De villa, met gratis Wi-Fi, heeft 2 slaapkamers (1 tweepersoonskamer en 1 tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, beide met airconditioning) en 2 badkamers (een met douche en een met een bad en douche). De woon / eetkamer is comfortabel met 2 slaapbanken (extra bedden nog mogelijk mits opleg), eettafel en stoelen voor 6 personen. De compacte keuken is verscholen aan een kant van de ruimte met een ontbijtbar / bereidingsruimte die uitkijkt over het eetgedeelte, en is volledig uitgerust met een kookplaat, oven, koelkast, broodrooster, magnetron, waterkoker, wasmachine, serviesgoed en keukengerei. Buiten heeft het ommuurde pand een eethoek in de openlucht waar u kunt genieten van zomermaaltijden in de buitenlucht, bereid op de ingebouwde barbecue en op een steenworp afstand bevindt zich het op het zuiden gelegen zwembadterras (zwembadverwarming beschikbaar als een optionele extra), perfect voor verfrissende duiken en zonnebaden. Een pingpongtafel zorgt voor extra vermaak op zomerdagen. Deze prachtige villa profiteert van de nabijheid van alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie: prachtige zandstranden (Praia da Oura is het dichtstbijzijnde) en winkels, bars en restaurants op loopafstand, in de levendige wijk Oura. Andere interessante locaties zijn de Albufeira Strip met de beste bars en uitgaansgelegenheden in de stad en de historische oude binnenstad van Albufeira. Autohuur is niet nodig met zo'n uitstekende locatie, tenzij u meer van de Algarve wilt ontdekken. Andere vervoersopties zijn de lokale bus, de Albufeira "Giro" met verschillende routes door de stad en lokale taxi's die direct beschikbaar en goed geprijsd zijn (waarvoor contactgegevens worden verstrekt). 

TOTAALPRIJS: € 3.565

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be