SANTORINI

NIKKI BEACH RESORT & SPA SANTORINI *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 23/05/2021

Brussel 06u00 - Santorini 12u25

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by TUI Fly

TERUGVLUCHT 30/05/2021

Santorini 12u50 - Brussel 15u45

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by TUI Fly

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Nikki Beach Santorini Resort & Soa *****

Typer kamer: Tweepersoonskamer Luux met zeezicht
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Nikki Beach Resort & Spa Santorini is de ultieme plek voor een Excellente vakantie. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd en geniet je van een unieke ervaring. Relaxen staat hier zeker centraal, gepaard met heerlijke muziek, altijd geweldige entertainment en fantastisch eten. 

“Nikki Beach” is wereldwijd bekend en staat voor: “Vier het leven”. En dat kan in dit hotel zeker. Het hotel opende nog niet heel lang geleden voor het eerst haar deuren aan de oostkust van het vulkaaneiland Santorini. De locatie is echt prachtig, het ligt direct aan het strand en terwijl je op je luxe ligbed over de azuurblauwe Egeïsche zee tuurt, is het leven goed! De service is van topniveau en het hotelpersoneel staat klaar om je op je wenken te bedienen. Bij het zwembad draait de DJ heerlijke beats en nip je van een lekker glaasje bubbels.

Luieren in de zon, of je laten vertroetelen in de wellness het kan hier allemaal. Lekker eten en drinken is ook heel belangrijk tijdens de vakantie. Er zijn meerdere bars en bestel zeker eens de beroemde Nikki cocktail. Verwen de smaakpapillen in het Sushi restaurant of ga à la carte dineren. Er is ontzettend veel keuze. Dit hotel is een droombestemming en het is elke dag een feestje om hier te mogen verblijven. Enjoy!

TOTAALPRIJS: € 2.757

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be