KRETA

Splashworld Atlantica Akti Zeus ****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 22/07/2021

Brussel 15u25 - Heraklion 19u50

Inclusief handbagage & 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 29/07/2021

Heraklion 20u50 - Brussel 23u25

Inclusief handbagage & 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Splashworld Atlantica Akti Zeus ****

Typer kamer: kamer met 4 bedden
Maaltijdregime: all inclusive

SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus Hotel biedt jou en je gezin een leuke All Inclusive vakantie boordevol waterpret en met een goede service zoals je van de Atlantica-keten mag verwachten. Het hotel ligt direct aan een lang zand-/kiezelstrand. Vanuit de restaurants en bars geniet je van een prachtig zicht op de azuurblauwe zee. Je verblijft hier in frisse kamers voorzien van alle moderne comfort. En het spetterende aquapark met glijbanen en waterattracties voor de kleintjes staat garant voor dolle waterpret voor het hele gezin! Maar ook koppels kunnen hier een mooie tijd beleven.

10km van de luchthaven

TOTAALPRIJS: € 3.855

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Vergelijking met online prijzen

Graag doen we onze research voor jullie en bekijken we de online prijzen van Belgische touroperators.

Onderstaande prijs toont aan dat TUI België duurder is dan de prijzen die wij u kunnen bieden, eveneens dien je hier rekening mee te houden dat er hier een bustransfer inclusief is ipv een privé transfer in bovenstaande offerte en er nog geen bagage werd toegevoegd aan onderstaande prijs (€40 per stuk van 20kg).

Indien jullie alsnog een boeking wensen te maken met TUI België is dit eveneens ook via ons mogelijk, zie deze vergelijking puur als een extra service om onze klanten maximaal van dienst te zijn.

Print genomen op 14/03 om 17u42
www.tui.be

Waarom is bovenstaande offerte goedkoper dan online?

Doordat wij over de grenzen heen zoeken naar beschikbaarheid van hotels, kunnen wij prijzen verkrijgen die goedkoper zijn dan de (online) Belgische markt. Wij boeken enkel de hotels op deze manier, vluchten boeken we rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappijen. Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten (cfr privé luchthavenvervoer) en betalen ze ook nog eens een lagere prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij TUI België boeken.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be