KOS

SMY PRINCESS OF KOS ****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 21/07/2021

Brussel 05u50 - Kos 10u15

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 31/07/2021

Kos 20u40 - Brussel 23u20

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

SMY PRINCESS OF KOS ****

Typer kamer: junior suite (let op: geen aparte slaapkamers, is 1 grote  hotelkamer)
Maaltijdregime: all inclusive

Princess of Kos… Zoals de naam van dit 4-sterren All Inclusive hotel al doet vermoeden, voel je je hier tijdens je verblijf vorstelijk. De moderne luxe gecombineerd met Griekse gastvrijheid, brengen je direct in vakantiesferen. De witte gebouwen die mooi aftekenen tegen het helderblauwe water, de (sub)tropisch begroeide tuin met palmbomen en bougainville en het fantastische uitzicht over zee, het strand en de nabijgelegen eilanden vormen het decor waar veel vakantiegangers van dromen. Heerlijk voor een verblijf met z’n tweeën, je gezin, familie of met vrienden.

De rustige locatie van Princess of Kos aan de Egeïsche Zee is dé plek om op je ligbedje bij de spiksplinternieuwe infinitypool of op het strand te genieten van een flinke dosis zonnestralen. Een hapje in het gloednieuwe restaurant of een verkoelend drankje aan de bar, op een warme dag met een heerlijk briesje, terwijl de kids zich vermaken in de miniclub of plonzen in het zwembad. Dat behoort hier ook tot de mogelijkheden. Je recent gerenoveerde kamer of suite is een fijne uitvalsbasis om van al dit goeds te geniegen. Met goede bedden en een smaakvolle inrichting, voel jij je hier ongetwijfeld thuis. En wil je weten wat Kos je nog meer te bieden heeft? Dan vind je Mastichari al op ongeveer 4 kilometer afstand. Ook de rest van dit mooie eiland ligt binnen handbereik. Wij wensen je alvast een heerlijk verblijf.


RESTAURANTS & BARS


SPORTFACILITEITEN


ZWEMFACILITEITEN

TOTAALPRIJS: € 5.237

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Ons advies

Bij dit hotel kan je kiezen tussen rust en drukte, er is een annimatieteam aan het zwembad en rust is te vinden aan het strand. Let op ligbedden aan strand dienen extra betaald te worden en zijn niet inclusief in de all inclusive formule. Het eten op de buffetten bieden een mooie variatie, hoewel je dagelijks wel herhalende gerechten zal tegenkomen.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be