KRETA

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS SUITES RESORT & SPA *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 21/07/2021

Brussel 05u55 - Heraklion 10u20

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 31/07/2021

Heraklion 20u50 - Brussel 23u25

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS SUITES RESORT & SPA *****

Typer kamer: Familiekamer met 2 slaapkamers
Maaltijdregime: all inclusive

Het vijfsterrenhotel Knossos Beach is perfect geharmoniseerd met de natuurlijke omgeving dankzij de prachtige Egeïsche stijl van architectuur en kijkt uit over het turquoise strand van Kokkini Hani, een zandige kust met ondiep water, volledig georganiseerd, met een eigen strandclub.

Een ontspannen sfeer creëren, liefdevol voor je zorgen: Hotelfaciliteiten omvatten 2 buitenzwembaden met brak water en een kinderbad, spa- en wellnessfaciliteiten met een verwarmd binnenzwembad, BioSauna en Tropical Rain-zone voor lichaams- en gezichtsbehandelingen, kapsalon en boetiek, trouwzalen en conferentieruimtes.

In een romantische of feestelijke stemming? Het prachtige zandstrand biedt een idyllische plek, perfect voor bruiloften, strandfeesten of een romantisch diner voor twee aan zee en onder de sterren ...

Smaak zorgt voor de beste herinneringen: onze twee à-la-carterestaurants "Swell" en "Si-La" nemen u mee op een heerlijke gastronomische reis van opnieuw uitgevonden traditionele Kretenzische - Mediterrane keuken onder de strenge supervisie van de beroemde en bekroonde chef-kok Christoforos Peskias.

Een locatie gezegend door de goden: Gelegen op de wegas die de grote steden van Kreta met elkaar verbindt, in het midden van het eiland, biedt Knossos Beach gemakkelijke toegang tot de grootste stad van Kreta, Heraklion, evenals tot de belangrijkste archeologische vindplaatsen van de Minoïsche beschaving en andere attracties van het eiland.

Kreta is het grootste van de Griekse eilanden met een oppervlakte van 8.336 vierkante kilometer en een kustlijn van 1100 km. De ligging van het eiland, het mediterrane klimaat van lange zomers en milde winters, zijn natuurlijke schoonheid en unieke culturele en historische schatten dragen bij aan zijn status als een veelgevraagde vakantiebestemming.

KB SPA beschikt over 3 behandelkamers, waaronder kamers voor koppels. Massages worden op het strand en in de spa aangeboden. Andere beschikbare behandelingen zijn diepe bindweefselmassages, hotstone-massages en Zweedse massages. Je hebt de keuze uit verschillende behandelingentherapieën, waaronder aromatherapie, ayurvedische behandelingen en hydrotherapie. De spa is uitgerust met een sauna en een bubbelbad. 

All-inclusive details

Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij Knossos Beach Bungalows Suites Resort & Spa. Deze prijzen zijn hoger omdat het eten en drinken ter plaatse bij de kamerprijs is inbegrepen (er gelden mogelijk beperkingen).

Eten & drinken

Activiteiten

TOTAALPRIJS: € 8.939

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Ons advies

Mooie ruime bungalows, enkel de badkamer is eerder in de lokale typische stijl. Het eten is zeer verzorgd, lekker lokaal en voldoende variatie. Het is leuk om hier buiten te genieten van het culinair niveau van het buffet en de dranken die inclusief zijn in de all inclusive. Een prachtig hotel waar je een luxegevoel hebt. De locatie: het stadje Kokkini hani stelt niet zoveel voor (slechts enkele winkeltjes in omgeving), maar er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. (Op 15 minuten ben je in Heraklion met de taxi voor €20) Voor wie rust zoekt met een goede all in, is dit een echte aanrader!  

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be