GRAN CANARIA

GLORIA PALACE SAN AGUSTIN THALASSO & HOTEL ****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 21/07/2021

Brussel 14u00 - Gran Canaria 17u35

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 31/07/2021

Gran Canaria 18u05 - Brussel 23u25

Inclusief handbagage & 23kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

GLORIA PALACE SAN AGUSTIN THALASSO & HOTEL ****

Typer kamer: familiekamer met 2 slaapkamers
Maaltijdregime: all inclusive

Het Gloria Palace San Agustin hotel geeft haar gasten het ultieme vakantiegevoel. Wat is er nu fijner dan volledig ontspannen onder de Spaanse zon terwijl je kids zich vermaken in de miniclub. Jij kan ongestoord aan het zwembad genieten en even helemaal bijkomen. Wordt het je te warm, dan neem je een frisse duik in het zwembad of de zee. Het hotel heeft een bijzondere spa. Laat je hier masseren en kom tot jezelf in de hamam. Uniek hier is ook de Thalassotherapie. Iets wat je echt zou moeten proberen.

Je verblijft in Gloria Palace San Agustin op basis van halfpension en hebt de mogelijkheid om te upgraden naar All Inclusive. In het gezellig buffetrestaurant kun je terecht voor een uitgebreid ontbijt en diner. Lunchen kan tegen betaling in het restaurant of je gaat naar het gezellige centrum van Playa Del Ingles. Genoeg ingrediënten voor een relax vakantie op Gran Canaria in Gloria Palace San Agustin.

TOTAALPRIJS: € 5.669

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Ons advies

Prijs/kwaliteit is sterk in verhouding van dit hotel. Eten steeds verzorgd- en lekker, maar als je houdt van sterk gevarieerd lokaal eten, kies je beter een ander hotel. Zwembaden zijn aangenaam, eerder klein in vergelijking met het resort, maar biedt voldoende ruimte om even af te koelen. Het hotel ligt aan het strand, maar je dient het gratis busvervoer te gebruiken om er te geraken (zowel naar Maspalomas als Playa des Ingles)

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be