MALLORCA

IBEROSTAR ALBUFERA PARK ****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 19/07/2021

Brussel 06u15 - Palma de Mallorca 08u50

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by TUI Fly

TERUGVLUCHT 29/07/2021

Palma de Mallorca 20u15 - Brussel 22u55

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by TUI Fly

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

IBEROSTAR ALBUFERA PARK ****

Typer kamer: familiekamer met aparte slaapkamer
Maaltijdregime: all inclusive

Hotel Iberostar Albufera Park ligt aan het prachtige strand. Hier kun je heerlijk luieren en genieten van een welverdiende vakantie op Mallorca. Er zijn grote zwembaden om in af te koelen en er is genoeg plek om van het zonnetje te genieten. Voor kinderen is er een waterglijbaan, dat is altijd een succes! En omdat lekker eten en drinken erg belangrijk is tijdens een weekje weg, zijn er diverse restaurants en bars om de smaakpapillen te prikkelen. 

TOTAALPRIJS: € 7.943

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Ons advies

Zeer mooi verzorgd hotel, enige nadeel: het is echter 45 minuten rijden naar/van de luchthaven. Het prachtige strand aan het hotel (2min wandelen) is een troef. Eveneens is er een enorm vriendelijk animatieteam aanwezig die jullie niet zullen vervelen. In de omgeving is er een mooi natuurgebied te ontdekken, Alcudia. Wat de all inclusive betreft: zeer uitgebreide, ook sterke dranken zijn gekende merken zoals in België. Het eten is heerlijk en is te verkrijgen in een gevarieerde buffetvorm.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be