TENERIFE & GRAN CANARIA



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 18/12/2021

Brussel 13u35 - Tenerife 17u10

Inclusief handbagage & 23 kg ruimbagage pp
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 01/01/2022

Gran Canaria 18u30 - Brussel 23u55

Inclusief handbagage & 23 kg ruimbagage pp
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN TENERIFE -> HOTEL  IBEROSTAR BOUGANVILLE PLAYA

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE TENERIFE

Iberostar Bouganville Playa ****

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: all inclusive

Hotel Iberostar Bouganville Playa ligt op loopafstand van het bekende strand Playa del Bobo. De omgeving is levendig en je vindt hier winkels, restaurants en cafés. Maar ook bij het hotel is er genoeg te beleven. Bouganville Playa is het ideale hotel om met de hele familie een onbezorgde zonvakantie door te brengen. Met veel georganiseerde activiteiten worden jong en oud hier dagelijks goed vermaakt.

Het hotel heeft 2 heerlijke zwembaden en een zonneterras op het dak. Ga lekker bruin bakken op een comfortabel ligbedje, bestel een verse cocktail of neem een verfrissende duik in het zwembad. Genieten gaat bijna vanzelf! Voor de actievelingen zijn er ook tal van mogelijkheden. Leef je lekker uit in de fitnessruimte of doe mee aan de vele sportactiviteiten die onder andere worden georganiseerd door het animatieteam. Basketbal, volleybal of tennis? Alles is mogelijk!

Lekker eten is een belangrijk onderdeel van de vakantie en bij Iberostar Bouganville zit je zeker aan het goede adres. Heerlijke internationale gerechten wordt geserveerd bij de restaurants met fijne zitplekken zowel binnen als buiten. De lekkerste drankjes bestel je bij een van de bars. Na een dag met vele indrukken, trek je je terug op de ruime en modern ingerichte kamers waarbij vele een prachtig uitzicht bieden over zee.

TRANSFER & FERRY

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER HOTEL -> HAVEN TENERIFE

FERRY HAVEN TENERIFE (Santa Cruz de Tenerife) -> HAVEN GRAN CANARIA (Agaete )

Deze overzet wordt uitgevoerd door Fred Olsen - basis tarief 

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER HAVEN GRAN CANARIA -> HOTEL

ACCOMMODATIE GRAN CANARIA

Tabaiba Princess ****

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: all inclusive

Hotel Tabaiba Princess is een schitterend vakantieadres. Dit is dé perfecte plek voor een heerlijke, relaxte vakantie op het zonnige Gran Canaria. Het ligt vlak bij de bijzondere duinen van Maspalomas en vrijwel naast de golfbaan. De uitgestrekte tuin met wuivende palmbomen, prachtige zwembaden en een kunstmatig strand wordt gedeeld met het naastgelegen zusterhotel Maspalomas Princess

De tuin is echt prachtig: het lijkt wel alsof je op een tropisch eiland bent aangekomen. Er zijn vier grote zwembaden die door middel van bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Deze bruggetjes leiden naar diverse faciliteiten, waaronder de poolbars en een wellness-eiland met sauna, stoombad en de mogelijkheid om van een massage te genieten. Optimaal genieten van je vakantie kan in het adults only terras en de adults only pool met Balinese bedden.

Ben je niet op vakantie gekomen om te luieren, doe dan mee met de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert, zoals pilates of aquagym of breng een bezoekje aan de uitgebreide fitnessruimte. Een aanrader is het maken van een lange wandeling langs het mooie, brede strand met zonsondergang.

Iedere dag staat er weer veel lekker eten en drinken voor je klaar in het buffetrestaurant, bij de snackbar en bij de diverse bars. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en zijn modern ingericht. Voorzien van alle nodige gemakken en comfortabele bedden, zo wordt je elke dag heerlijk uitgerust wakker!

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER HOTEL TABAIBA PRINCESS -> LUCHTHAVEN GRAN CANARIA

TOTAALPRIJS: € 5.322

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be