TURKIJE

Maxeria Blue Didyma *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 17/08/2021

Brussel 14u20 - Bodrum 18u45

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Corendon Airlines

TERUGVLUCHT 24/08/2021

Bodrum 19u45 - Brussel 22u25

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Corendon Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Maxeria Blue Didyma *****

Typer kamer: Familiekamer met zeezicht
Maaltijdregime: ultra all inclusive

Het spiksplinternieuwe 5-sterren Ultra All Inclusive Maxeria Blue Didyma opent in zomer 2020 haar deuren. Deze super-de-luxe accommodatie biedt je echt álles wat je nodig hebt tijdens je vakantie onder de Turkse zon. Denk aan een tuin met zwembaden die worden omringd door een zonneterras, een aquapark voor jong en oud, moderne kamers en ontelbaar veel sport- en wellnessfaciliteiten. Ook de kinderen vieren hier op en top vakantie met onder andere een miniclub, minidisco en speeltuintje. Gastronomisch genieten kan hier 24 uur per dag. Dus probeer het buffetrestaurant, de diverse à-la-carterestaurants en natuurlijk alle bars!

De ligging van Maxeria Blue Didyma is ideaal voor een strandvakantie. Het zandstrand ligt namelijk voor de deur, slechts door een weg gescheiden van het hotel. Winkels en restaurants vind je op ongeveer 100 meter afstand. Het centrum van Didim is zo’n 20 kilometer verwijderd van het resort. Maar Maxeria Blue Didyma heeft zoveel fantastische faciliteiten, dat je je echt niet kunt vervelen deze vakantie…

TOTAALPRIJS: € 4.760

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be