TURKIJE

Blue Dreams Resort & Spa *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 17/08/2021

Brussel 14u20 - Bodrum 18u45

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Corendon Airlines

TERUGVLUCHT 24/08/2021

Bodrum 19u45 - Brussel 22u25

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by Corendon Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Blue Dreams Resort *****

Typer kamer: Familiekamer met landzicht
Maaltijdregime: ultra all inclusive

Blue Dreams Resort is een uitstekend 5-sterrenfamiliehotel gelegen in Bodrum. Bodrum is bij uitstek een bestemming voor echte Turkije liefhebbers, gelegen in een baai die terecht tot ‘de mooiste baaien ter wereld’ wordt gerekend.

5-sterren resort met zwembaden, privéstrand en volledig uitgeruste spa

Geniet bij Kairaba Blue Dreams Resort van het privé zandstrand, geniet van de volledig uitgeruste spa en ga uit eten bij een van de 5 restaurants van dit resort.  De 291 kamers beschikken naast gemakken als een waterkoker en gratis theezakjes/instant koffie over een balkon en een lcd-televisie met satellietzenders. 24-uurs roomservice, een minibar en gratis flessenwater zijn enkele van de overige voorzieningen.

Kairaba Blue Dreams Resort heeft 291 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en een kluis. Elke kamer heeft een balkon. Elke lcd-televisie heeft satellietzenders. Elke badkamer is voorzien van een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. Ook heeft elke kamer gratis flessenwater en verduisterende gordijnen. Een schoonmaakservice is dagelijks beschikbaar.

De locatie beschikt over 5 buitenzwembaden en een binnenzwembad. Naast een kinderzwembad bestaan de recreatieve voorzieningen onder andere uit een privéstrand, een outdoor tennisbaan, een gratis waterpark en fitnessfaciliteiten.

Gasten jonger dan 14 jaar oud worden niet tot de fitnessfaciliteiten toegelaten.

De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing.

De plaatselijke spa beschikt over 6 behandelruimtes, zowel binnen als in de buitenlucht. De beschikbare behandelingen zijn diepe bindweefselmassages, Zweedse massages, Thaise massages en gezichtsbehandelingen. Je hebt de keuze uit verschillende behandelingstherapieën, waaronder aromatherapie en ayurvedische behandelingen. De spa is uitgerust met een sauna, een stoombad en een Turks bad/hammam.

De spa is dagelijks geopend.

TOTAALPRIJS: € 4.502

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be