ATHENE

Grand Hyatt Athens *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 08/09/2021

Brussel 11u45 - Athene15u55

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 17/09/2021

Athene 16u45 - Brussel 19u05

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Grand Hyatt Athens *****

Typer kamer: Standaard kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Grand Hyatt Athens bevindt zich in Neos Kosmos, een wijk in Athene, en ligt in de uitgaansbuurt en vlak bij een metrostation. Bewonder de natuur bij Acropolis en Syntagma-plein, terwijl Cultureel Centrum Onassis en Akropolismuseum culturele hoogtepunten zijn. 

Dit rookvrije hotel heeft niet alleen een restaurant, maar ook een bar/lounge en een poolbar. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Een koffiebar/café, een snackbar/deli en 24-uurs roomservice zijn enkele van de overige voorzieningen. De 309 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en 24-uurs roomservice. Geniet van leuke extraatjes als badjassen en pantoffels, maar geniet ook van een minibar en een smart-tv.


Restaurants

The Grand
Boven op het dak van Grand Hyatt Athens wacht een wereld van culinaire hoogstandjes, met adembenemende uitzichten op de Akropolis en de stad Athene.

Met zijn kamerhoge ramen, elegante interieurs en ontspannen sfeer. De restaurant-bar Grand by Interni combineert op meesterlijke wijze gastronomie en design met een grootstedelijk gevoel. Voeg een A - klasse sterke drankmenu toe inclusief kenmerkende handgemaakte cocktails en ervaar de Atheense levensstijl op zijn best.

Focussen op ingrediënten van topkwaliteit en seizoensproducten, geïnspireerd door haar zus Mykonos Interni Restaurant, is een heerlijke mix van mediterrane en Aziatische gerechten. De exotische accenten gaan door in het interieur, terwijl de natuur, die als een wintertuin domineert in de ruimte, zich vermengt met het state-of-the-art ontwerp, wat resulteert in een plek met veel energie.

Meer info over het restaurant: https://www.thegrandbyinterni.com/


In de buurt

TOTAALPRIJS: € 2.673

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Annulatiemogelijkheid

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be