ATHENE

Glyfada Riviera Hotel *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 08/09/2021

Brussel 11u45 - Athene15u55

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 17/09/2021

Athene 16u45 - Brussel 19u05

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Glyfada Riviera Hotel *****

Typer kamer: Superior kamer met lateraal zeezicht
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Glyfada Riviera Hotel ligt in de zakenwijk en vlak bij het strand in Glyfada. Tempel van de Olympische Zeus en Panathenaic-stadion zijn opmerkelijke bezienswaardigheden. Als je graag de natuur intrekt, kan dat bij Strand van Glyfada en Syntagma-plein. Averof-museum en Nationaal Observatorium van Athene zijn ook een bezoek waard.

Dit hotel beschikt naast een volledig uitgeruste spa over een restaurant en 3 bars/lounges. Gratis ontbijtbuffet, gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Je vindt er ook een fitnesscentrum, een poolbar en een snackbar/deli. De 47 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en 24-uurs roomservice. Een koelkast en een koffie/theemaker zijn voorzien voor je gemak, maar geniet ook van leuke extraatjes als een espressoapparaat en pantoffels.


Maraveal Restaurant
Een verfijnde eetervaring, persoonlijk getekend en bereid door chef-kok George Stylianoudakis. De unieke gastronomische creaties van deze chef-kok zullen u meenemen op een reis van culinaire hoogstandjes in dit verfijnde restaurant. Het degustatiemenu zal u door Griekenland reizen in een onvergetelijke reis van delicate smaken. De chef-kok is gepassioneerd om de grenzen van smaak te verleggen en op een innovatieve manier te experimenteren met verse, seizoensgebonden ingrediënten die lokaal zijn geproduceerd. De goede kwaliteit van het eten en een uitzonderlijke gastronomische ervaring voor de gasten staat hoog in het vaandel. Daarom zijn de mediterrane smaken en de Kretenzische versie prominent aanwezig in deze verfijnde eetgelegenheid.

Een idee over het menu en prijzen: https://www.glyfadarivierahotel.com/_storageWeb_/n/17804303702843/Degustation_Fine_Dining.pdf


In de buurt

TOTAALPRIJS: € 2.783

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Annulatiemogelijkheid

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be