ATHENE

Divani Apollon Suites *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 08/09/2021

Brussel 11u45 - Athene15u55

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 17/09/2021

Athene 16u45 - Brussel 19u05

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Divani Apollon Suites *****

Typer kamer: Superior kamer
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Divani Apollon Suites ligt vlak bij een privéstrand in Vari-Voula-Vouliagmeni. Panathenaic-stadion en Tempel van de Olympische Zeus zijn opmerkelijke bezienswaardigheden. Als je graag van de natuur wilt genieten, kan dat bij Strand van Glyfada. Beleef waterpret met activiteiten zoals waterskiën en windsurfen. De rustige ligging van dit hotel is populair.

Dit aan het strand gelegen hotel biedt parasols en ligstoelen aan.  De 56 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en 24-uurs roomservice. Het entertainment wordt verzorgd door een plasmatelevisie met satellietzenders, maar geniet ook van voorzieningen als een gemeubileerd balkon en een minibar.

Divani Apollon Suites is een stijlvol boetiekhotel van Divani Collection, gelegen in de prachtige Atheense Rivièra, naast Divani Apollon Palace & Thalasso.

Gasten die op zoek zijn naar de vriendelijke sfeer met de verfijning en attente service van het allerbeste luxe hotel, kunnen er zeker van zijn dat Divani Apollon Suites aan alle verwachtingen zal voldoen.

De uitnodigende lobby van Divani Apollon Suites, met trendy meubilair, zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste moment van uw aankomst in dit boetiekhotel in Athene speciaal voelt.


Eten & drinken

Apollon Suites Restaurant
Geniet in het sfeervolle restaurant van de beste en meest verse mediterrane producten en smaken, allemaal zorgvuldig bereid en mooi gepresenteerd. Om uw maaltijd te begeleiden is er een uitgebreide lijst met heerlijke Griekse en internationale wijnen beschikbaar. Het zeer professionele team staat klaar om u te adviseren over de beste combinaties van eten en wijn.

Met een strakke, moderne uitstraling is de bar de ideale plek om af te spreken met vrienden of om aan het einde van een lange dag te ontspannen en een van de kenmerkende cocktails te proeven.

De gasten van de Apollon Suites hebben onbeperkte toegang tot alle bars en restaurants van het zusterhotel, Divani Apollon Palace & Thalasso.


In de buurt

TOTAALPRIJS: € 3.102

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Annulatiemogelijkheid

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be