ATHENE

Divani Apollon Palace & Thalasso *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 08/09/2021

Brussel 11u45 - Athene15u55

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 17/09/2021

Athene 16u45 - Brussel 19u05

Inclusief handbagage, 23kg ruimbagage pp & stoelreservatie
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Divani Apollon Palace & Thalasso *****

Typer kamer: Superior kamer met lateraal zeezicht
Maaltijdregime: kamer met ontbijt

Divani Apollon Palace & Thalasso in Vari-Voula-Vouliagmeni bevindt zich bij een winkelcentrum. Syntagma-plein en Haven van Piraeus zijn opmerkelijke bezienswaardigheden. Als je graag actief bezig bent, kan dat bij Bronnen en meer van Vouliagmeni en Jachthaven van Flisvos. Kies voor waterpret zoals duiken of waterskiën of beleef avonturen zoals het volgen van een ecotour en het afleggen van wandel- en fietsroutes.

Geniet van het nabije strand, ontspan in de volledig uitgeruste spa van Divani Apollon Palace & Thalasso en ga heerlijk uit eten in een van de 4 restaurants van dit resort.  De 280 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en 24-uurs roomservice. Luxe beddengoed en een kussenmenu zijn voorzien voor je comfort, maar geniet ook van leuke extraatjes als badjassen en pantoffels. 

Deze accommodatie is lid van Leading Hotels of the World.


Eetgelegenheden

Mythos by Divani Restaurant
Mythos by Divani Restaurant is een van de meest iconische restaurants in Athene en biedt een adembenemend uitzicht op de Atheense Rivièra. Dit bekroonde restaurant is gespecialiseerd in verse zeevruchten met de nadruk op lokale ingrediënten. Een zeer rijke selectie wijnen uit zowel Griekenland als het buitenland wacht op gewaardeerde gasten. Afgezien van de onvergetelijke smaken, zullen gasten van Mythos by Divani Restaurant genieten van een adembenemende zonsondergang vlak voor het houten terras.

Een idee over het menu en prijzen: https://www.glyfadarivierahotel.com/_storageWeb_/n/17804303702843/Degustation_Fine_Dining.pdf

In de buurt

TOTAALPRIJS: € 3.579

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Annulatiemogelijkheid

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be