EGYPTE

Sunrise Grand Select Crystal Bay  *****



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 08/07/2021

Brussel 08u00 - Hurghada 13u25

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage pp
Operated by TUI fly

TERUGVLUCHT 18/07/2021

Hurghada 19u05 - Brussel 00u55

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage pp
Operated by TUI fly

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Sunrise Grand Select Crystal Bay  *****

Typer kamer: Dubbele kamer met zeezicht
Maaltijdregime: All inclusive

Hotel Sunrise Select Crystal Bay Resort is direct gelegen aan een prachtig privé zanstrand. Dit luxe resort is omringd door een prachtige groene tuin en is voorzien van moderne architectuur. Met de taxi-service bevind je je binnen 20 minuten in het bruisende centrum van Hurghada.

Het hotel heeft verschillende ruime kamers die comfortabel zijn ingericht en voorzien zijn van luxe faciliteiten. Kies voor een prachtig uitzicht op de zee, het zwembad of de tuin vanaf je eigen balkon of terras. Goed eten is belangrijk op vakantie, daarom heeft Crystal Bay verschillende restaurants waar je gevarieërt kan eten. Een groot buffetrestaurant en een aantal à-la-carterestaurants met verschillende keukens, zorgt ervoor dat er voor iedereen wat lekkers bij zit.

Voor de kinderen is Crystal Bay ook een paradijs. De kids club genaamd Kids Planet heeft een leuk animatieteam die verschillende activiteiten organiseert zoals knutselen, mini-disco, film avonden en sportactiviteiten. Daarnaast is er een kinderzwembad en speeltuin. Voor de volwassenen is er ook genoeg te beleven. Vermaak je met verschillende sport- en wateractiviteiten, ontspan in de wellness of geniet van de live muziek in de avond. Het hotel heeft 2 zwembaden en een jacuzzi. Geniet op een comfortabel ligbedje met een cocktail of een goed boek.


Troeven

TOTAALPRIJS: € 2.859

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Annulatiemogelijkheid

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Vergelijking met online prijzen

Graag doen we onze research voor jullie en bekijken we de online prijzen van Belgische touroperators.

Onderstaande prijs toont aan dat Corendon duurder is dan de prijzen die wij u kunnen bieden, eveneens dien je hier rekening mee te houden dat er in deze prijs geen ruimbagage en geen transfer inbegrepen is. In bovenstaande offerte zijn deze extra services inclusief.

Indien jullie alsnog een boeking wensen te maken met Corendon is dit eveneens ook via ons mogelijk, zie deze vergelijking puur als een extra service om onze klanten maximaal van dienst te zijn.

Print gemaakt op 03/05 - www.corendon.be

Corendon vliegt niet op 08/07, daarom heb ik dit voorbeeld genomen met vertrek op 10/07.

Waarom is boeken via Ster Reizen goedkoper dan online?

Doordat wij over de grenzen heen zoeken naar beschikbaarheid van hotels, kunnen wij prijzen verkrijgen die goedkoper zijn dan de (online) Belgische markt. Wij boeken enkel de hotels op deze manier, vluchten boeken we rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappijen. Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten (cfr privé luchthavenvervoer) en betalen ze ook nog eens een lagere prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij Corendon boeken.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be