BENIDORM

HELIOS ***



Scroll down

˅

VLUCHTEN

HEENVLUCHT 05/10/2021

Brussel 06u10 - Alicante 08u55

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by TUI Fly

TERUGVLUCHT 19/10/2021

Alicante 20u50 - Brussel 23u20

Inclusief handbagage & 20kg ruimbagage
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)

ACCOMMODATIE

Helios ***

Typer kamer: Tweepersoonskamer met balkon
Maaltijdregime: vol pension

Uitstekend hotel in het hart van Benidorm, op slechts 450 m van het Levante-strand. Het verwarmde zwembad ligt in een gezellige tuin. In het restaurant geniet je van lekkere buffetten en showcooking!

TOTAALPRIJS: € 2.418

Prijs inclusief

Mogelijke upgrades

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Vergelijking met online prijzen

Graag doen we onze research voor jullie en bekijken we de online prijzen voor jullie.

Onderstaande prijs toont aan dat TUI België duurder is dan de prijzen die wij u kunnen bieden, eveneens dien je er rekening  mee te houden dat er hier een bustransfer inclusief is ipv een rechtstreekse privétransfer luchthaven - hotel - luchthaven en de bagage nog dient toegevoegd te worden aan €40 per stuk (in bovenstaande offerte is dit allemaal inclusief).

Indien jullie alsnog een boeking wensen te maken met TUI België is dit eveneens ook via ons mogelijk, zie deze vergelijking puur als een extra service om onze klanten maximaal van dienst te zijn.

Bron: www.tui.be
Print gemaakt op 02/03/2020 om 18u47

Waarom is bovenstaande offerte goedkoper dan online?

Doordat wij er niet standaard van uitgaan dat de meest bekende touroperator de meest correcte prijs biedt. Jaren ervaring in combinatie van een sterk lokaal netwerk biedt ons de mogelijkheid om prijzen te bieden die meer correct zijn dan de online markt. Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten (cfr privé luchthavenvervoer) en kunnen we net hetzelfde bieden (of net dat tikkeltje meer ;)) voor een meer correcte prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we de reis boeken bij zijn/haar favoriete touroperator, it's up to you...

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be