Cruises met hoge Fun Factor


scroll down
V


Verken het avontuur...

Iedereen verdient vakantie. En op deze schepen vind je eindeloze mogelijkheden om het meeste uit elk moment te halen - zoals baanbrekende activiteiten, dineren van wereldklasse, fantastisch entertainment en tal van manieren om te ontspannen in de zon.

De eerste bestemming is in de eerste plaats het schip. Ontspanning, animatie, enorme keuze aan faciliteiten. Hieronder sommen we enkele van onze partners op die jullie een top beleving garanderen!

MSC cruises is een van de grote Europese rederijen. Het standaardproduct in ontworpen om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Het zijn schepen met aan boord een waaier aan activiteiten voor spektakels, muziekoptredens en dansavonden. De schepen bieden ook heel wat kindervoorzieningen met waterparken en activiteiten opgesplitst per leeftijdsgroep. Kortom MSC Cruises is een compleet standaardproduct of een instaprederij voor hen die op termijn kiezen voor meer exclusieve producten.

Royal Caribbean

Ze verlegt de grenzen van de verbeelding en overtreft met elke nieuwe scheepsklasse de verwachtingen van de reizigers. Zo was Royal Caribbean de eerste rederij om een klimmuur, ijspiste, minigolf, surfsimulator, glijbaan die tien dekken naar beneden duikt, botsauto’s, ziplines en bars met robot-obers te introduceren op haar cruiseschepen. Kortom, gasten beleven aan boord van de schepen het ultieme cruise-avontuur.

Disney Cruise Line

Disney, de naam alleen al doet wegdromen! Disney Cruise Line biedt alle klassieke ingrediënten van het magische themapark in Florida, zowel op het vlak van uitrustingen en decoratie als de dienstverlening, accommodatie en uiteraard het entertainment.

Ontspanning voor het hele gezin is het sleutelwoord op de schepen van deze Amerikaanse rederij. De passagiers kunnen bijvoorbeeld de Disney-personages ontmoeten en musicals bijwonen. Ook avant-premières van de nieuwste Disney-producties, themafeesten op de buitendekken en vuurwerk maken deel uit van exclusieve programma van deze maatschappij. Disney hanteert een unieke formule waarbij de gasten elke avond in een ander restaurant dineren.

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line heeft met haar freestyle cruising en premium all inclusive alle belemmeringen overboord gegooid. De schepen zijn groot en modern qua inrichting en bieden heel wat faciliteiten en topentertainment. De passagiers genieten er van een uitzonderlijke reeks creatieve en sportieve voorzieningen voor alle leeftijden.

Kinderen worden verwend met een animatieprogramma per leeftijdsgroep. De jongeren kunnen zich uitleven met hun vrienden in een mix van culturen en talen, terwijl de ouders en grootouders genieten van de thematische en verfijnde restaurants. De verscheidenheid aan entertainment brengt alle generaties weer samen.

Waarom op cruise gaan met het gezin?

Zijn cruisereizen enkel voor wie al iets ouder is? Helemaal niet! Deze 7 vragen en antwoorden leveren het bewijs...

Schepen er veel jongeren en kinderen in op cruise schepen?

Zeker en vast, vooral tijdens schoolvakanties. Cruisereizen trekken tal van families aan met grootouders, ouders en kinderen van alle leeftijden. Op de schepen kom je heel wat kinderwagens tegen maar ook tieners.

Hoe valt dat succes te verklaren?

Een cruise is een type vakantie dat met name geschikt is voor gezinnen. De schepen zijn drijvende hotels: je hoeft je koffers niet in- en uit te pakken of uren in de auto te zitten om elke dag een nieuwe bestemming te ontdekken.

Zijn de boten erop voorzien om gezinnen te ontvangen?

De rederijen hebben aan alles gedacht voor kinderen van alle leeftijden: wie vaak op cruise gaat, zal u kunnen vertellen dat je je nooit verveelt op een schip! De ruimtes zijn specifiek uitgerust en er wordt animatie georganiseerd voor de kinderen naargelang hun leeftijd. Speciale zwembaden, glijbanen, speeltorens, mini- en kidsclubs met opgeleid personeel houden de jongste passagiers bezig.

Hebben jongeren ook hun plaats aan boord van het schip?

Meer dan ooit, aangezien er een ruime waaier aan animatie en activiteiten aangeboden wordt. Jongeren houden ervan passagiers van over de hele wereld te ontmoeten. Heel wat van de animatie is bovendien leuk voor kinderen en voor ouders: zwembaden, shows, bioscoop, sportaccommodatie, ...

Aan land kan het hele gezin zich vermaken in de verschillende aanlegplaatsen, maar ook aan de kust

De ouders kunnen dus volop genieten van hun vakantie?

Dat is inderdaad een van de grote troeven van een cruise: iedereen doet waar hij zin in heeft, met gezamenlijke momenten en periodes waarin elk zijn ding doet? Zo hebben ouders de gelegenheid om eens onder hun tweetjes te zijn en bijvoorbeeld te genieten van de gastronomie terwijl ze er zeker van zijn dat hun kinderen goed omkaderd zijn of dat opgeleide animatoren zich over hen ontfermen in het geval van de jongsten.

Hoe wordt het verblijf van gezinnen georganiseerd?

Alle boten beschikken over aangepaste hutten voor gezinnen, met voorkeurstarieven. Bij de meeste rederijen reizen kinderen trouwens gratis (buiten de havengelden), waardoor deze vakanties ook een aantrekkelijke prijs krijgen. Dankzij de verscheidenheid van de self services en de restaurants vult ieder zijn maaltijden zelf in.

Zijn alle cruises aangepast aan gezinnen?

Nee, maar zoals voor elk publiek is het essentieel om u goed te informeren. De selectie gebeurt op basis van heel wat parameters: bestemmingen, soort cruise, grootte van het schip, niveau van het comfort en de gastronomie, dienstverlening aan boord, specifieke aard van de rederij, kenmerken (nationaliteiten, leeftijden, ...) van de passagiers, gesproken talen, culturele en sportieve gewoonten, ...

Met die informatie stellen wij u de ideale cruise voor.