ALLERLAATSTE KAJUITEN
ENKEL NOG BINNENKAJUITEN AAN
€ 1399 pp

INCLUSIEF VLUCHTEN MET QATAR AIRWAYS, TRANSFERS NAAR EN VAN HET SCHIP BEGELEIDING DOOR STER REIZEN

PLUS EASY DRANKENPAKKET!


VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN SAOEDI-ARABIË EN QATAR


Cruise met de MSC WORLD EUROPA, schip van de nieuwe generatie. Bekijk de video

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN, SAOEDI-ARABIË, QATAR

De Verenigde Arabische Emiraten is niet het eerste land waar je aan denkt bij een stedentrip. Toch zit het land qua stedentrips en korte vakanties de laatste jaren steeds meer in de lift. Voornamelijk de stad Dubai in het gelijknamige emiraat is de laatste jaren een steeds populairder wordende vakantiebestemming geworden. Dit op de voet gevolg door het emiraat Abu Dhabi. In deze twee steden zijn de afgelopen jaren ongelofelijke investeringen gedaan om het toerisme op gang te krijgen.

Zo zijn er immense winkelcentra aangelegd en zijn er prachtige hotels uit de droge woestijngrond verrezen. Wie voor het eerst in Dubai komt zal overweldigd worden door de luxe die er in de stad te vinden is. In de stad is tevens het hoogste gebouw ter wereld te vinden de Burj Khalifa. Dit gebouw is 828 meter hoog en vanaf het bezoekersdek heb je een prachtig uitzicht over de stad en de andere Arabische Emiraten. Toch is dit niet het beeldbepalende gebouw van de stad want dat is het Burj Al Arab Hotel dat net voor de kust van Dubai ligt. Dit prachtige op een zeilboot lijkende hotel is volgens eigen zeggen het enige zeven sterren hotel ter wereld.

15 - 23 maart 2023 | 9 dagen

WORLD EUROPA | MSC

Excursies met lokale Nederlandstalinge gidsen

HEENVLUCHT

Rechtstreekse vlucht Brussel - Doha met Qatar Airways op 15 maart 2023 (avondvlucht)

15 MAR 22:40 Brussel - 16 MAR 06:55 Doha

TERUGVLUCHT

Rechtstreekse vlucht Doha - Brussel met Qatar Airways

23 MAR 15:10 Doha - 23 MAR 20:05 Brussel
KAJUITEN EN PRIJZEN

Binnenkajuit

Bella : € 1399
Fantastica: €
1469

Buitenkajuit

Aurea: € 1499

Balkonkajuit

Bella: € 1489
Fantastica: € 1529

Vermelde prijzen zijn per persoon op basis van dubbele bezetting van de kajuit. Prijzen voor singlekajuit of 3e en 4e persoon in dubbelkajuit zijn op aanvraag.

Ster Reizen maakt het verschil

Prijzen inclusief

Vluchten heen en terug met QATAR AIRWAYS

Transfer luchthaven - schip - luchthaven

Cruise op basis van vol pension met het prachtige schip World Europa

Easy drankenpakket

Uitmuntende begeleiding van start tot finish door Ster Reizen

Fooien van € 70 pp zijn aan boord te voldoenEXCURSIES

Ster Reizen organiseert 3 excursies - 2 in Dubai en 1 in Abu Dhabi - onder leiding van een lokale Nederlandstalige gids (afkomstig uit België).

In Doha kunnen we een bezoek aan de Soek brengen. Vermoedelijk zullen we hiervoor gebruik kunnen maken van een shuttlebus.

Sir Bani Yas is een eilandje waarop er kan genoten worden van het stand en de zon. Ter plaatse zijn enkele excursiemogelijkheden.

In Damman maken we gebruik van het aanbod dat door MSC ter beschikking wordt gesteld.


79 Euro pp

159 Euro pp

69 Euro pp

De programma's voor de excursies liggen zo goed als vast. Deze werden doorgegeven aan de lokale touroperators. We zijn in afwachting van de prijzen en publiceren deze van zodra we deze ontvangen hebben.


WELKOM AAN BOORD

Scheepslengte 333 m

Aantal passagiers 6774

Bemanningsleden 2138

Aantal dekken 17

Bouwjaar 2022

Zusterschepen

WORLD EUROPA

De MSC World Europa is het eerste cruiseschip van de innovatieve MSC World Class, waarmee de rederij een grote stap zet naar een zuinige en milieuvriendelijke scheepvaart.

Door het volledig nieuwe ontwerp van het schip ziet het er van buiten bijna futuristisch uit. De MSC World Europa is 333,3 meter lang, 47 meter breed en ongeveer 68 meter hoog en kan, met een maximale bezetting van alle hutten en suites, bijna 6.800 passagiers meenemen op een ontdekkingsreis.

MSC World Europa is ook het eerste door LNG aangedreven cruiseschip in de MSC Cruises vloot. Het beschikt over een nieuwe generatie afvalwaterzuiveringssystemen en andere ultramoderne milieutechnologieën, waardoor het doel van emissievrije activiteiten steeds dichterbij komt.
Vragen? Neem contact met me op

Luc De Smedt

luc@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak