RHODOS

LINDOS PRINCESS BEACH HOTEL ****Scroll down

˅


VLUCHTEN

HEENVLUCHT 21/08/2021

Brussel 05u55 - Rhodos 10u30

Inclusief 10kg handbagage pp & 1 stuk van 23kg ruimbagage per gezin
Operated by Brussels Airlines

TERUGVLUCHT 28/08/2021

Rhodos 11u30 - Brussel 14u15

Inclusief 10kg handbagage pp & 1 stuk van 23kg ruimbagage per gezin
Operated by Brussels Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

PRIVE VERVOER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)


ACCOMMODATIE

LINDOS PRINCESS BEACH HOTEL ****

Typer kamers: 4 x standaard kamer (3 x 2 volwassenen & 1 x 3 kids)
Maaltijdregime: all inclusive

Utopia BluLindos Princess Beach Hotel is een prima familiehotel dat zijn gasten ontvangt in een zee van rust. Het lichte interieur en de smaakvolle details, de prachtige tuin en de mooie ligging vlak bij de deinende golven van de Middellandse Zee doen de klok hier gemoedelijker tikken. Over de keuken en de service valt niet te twisten, beide zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien zorgen de drie buitenzwembaden, de kinderbaden, het overdekte zwembad en de glijbanen voor onvergetelijk waterplezier!


Bestaat uit een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen. Het geheel wordt volledig vernieuwd in 2020, je kan er dus zeker van zijn dat je hier in alle moderne comfort wordt ontvangen! Je verblijft hier op basis van een goede All Inclusive-formule. Het privéstrand van het hotel ligt op 1 km, maar een shuttle brengt je er gratis naartoe.


TOTAALPRIJS: € 10.142

Prijs inclusief

  • vluchten voor 6 volwassenen en 3 kinderen van 8, 11 en 13 jaar

  • 9 stuks handbagage (10kg)

  • 4 stuk ruimbagage (23kg)

  • Privé transfer luchthaven - hotel - luchthaven

  • hotel obv all inclusive

  • Annulatieverzekering

Mogelijke upgrades

  • Kamerupgrade op aanvraag

  • Extra ruimbagage van 23kg: +€25 per traject (€50 voor heen/terug)

  • Bijstandsverzekering: +€3 per dag per persoon

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.


Vergelijking met online prijzen

Graag doen we onze research voor jullie en bekijken we de online prijzen van Belgische touroperators.

Onderstaande prijs toont aan dat TUI België duurder is dan de prijzen die wij u kunnen bieden, eveneens dien je hier rekening mee te houden dat er hier een bustransfer inclusief is ipv een privé transfer in bovenstaande offerte.

In de offertes diende ik rekening te houden met 2 volwassenen en 1 kind voor de kamer van de kids, anders is het niet boekbaar bij TUI.

Indien jullie alsnog een boeking wensen te maken met TUI België is dit eveneens ook via ons mogelijk, zie deze vergelijking puur als een extra service om onze klanten maximaal van dienst te zijn.

Waarom is bovenstaande offerte goedkoper dan online?

Doordat wij over de grenzen heen zoeken naar beschikbaarheid van hotels, kunnen wij prijzen verkrijgen die goedkoper zijn dan de (online) Belgische markt. Wij boeken enkel de hotels op deze manier, vluchten boeken we rechtstreeks bij de vliegtuigmaatschappijen. Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten (cfr privé luchthavenvervoer) en betalen ze ook nog eens een lagere prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij TUI België boeken.


Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be