TURKIJE

Azura Deluxe *****Scroll down

˅


VLUCHTEN

HEENVLUCHT 17/08/2021

Brussel 17u50 - Antalya 22u30

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by SunExpress

TERUGVLUCHT 26/08/2021

Antalya 13u45 - Brussel 16u50

Inclusief handbagage, 3 x 20kg ruimbagage
Operated by SunExpress

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)


ACCOMMODATIE

Azura Deluxe *****

Typer kamer: Familiekamer
Maaltijdregime: all inclusive

Hotel Azura Deluxe Resort is een van de meest complete vakantieresorts aan de Turkse Riviera. Het hotel ligt direct aan een eigen zandstrand met een privé pier, heeft een ultra all inclusive programma én beschikt over een lange lijst met leuke activiteiten. Dit betekent dubbel plezier voor jong en oud, de hele dag door eten en drinken en zwoele dagen aan zee. Dichtbij het hotel zit een grote bazaar waar je van alles kunt shoppen. Dus zorg dat er nog genoeg plek in je koffer zit om al je aankopen mee naar huis te nemen ;)

Alles in dit hotel is indrukwekkend, vol goud en glitters. Je wordt verwelkomd door 2 grote gouden beelden en een imposante lobby. De kamers van Hotel Azura Deluxe Resort zijn modern ingericht en bieden genoeg comfort. Als je optimaal wilt profiteren van de mooie locatie, is de kamer met zeezicht zeker aan te raden!

Azura Deluxe Resort heeft 3 zwembaden: een binnenzwembad, een buitenzwembad en een kinderzwembad met waterspellen en glijbanen. Daarnaast is er een wellnesscenter, een discotheek en een leuke miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Wat het eten betreft kun je je hart ophalen in Hotel Azura Deluxe Resort. Er is een buffet met internationale thema’s en een buffet speciaal voor kinderen. Liever à la carte? Strijk neer in het Italiaanse restaurant voor een smeuïge risotto of proef de Turkse keuken.


TOTAALPRIJS: € 4.596

Prijs inclusief

  • vluchten voor 2 volwassenen en 3 kinderen (9, 9 en 12 jaar)

  • 1 stuk handbagage pp (10kg)

  • 3 stuks ruimbagage (20kg)

  • hotel obv ultra all inclusive

  • Rechtstreekse privé transfer luchthaven - hotel - luchthaven

Mogelijke upgrades

  • Kamerupgrade op aanvraag

  • Bijstandsverzekering: +€3 per dag per persoon

  • Annulatieverzekering: 5% van de totale reissom

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.


Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be