Waar herinneringen veranderen in

BELEVINGEN


scroll down
V"Doordat wij samenwerken met zowel binnenlandse als buitenlandse touroperators, kunnen wij prijzen verkrijgen die meer aantrekkelijk zijn dan de online Belgische markt. Eveneens kunnen we op die manier meer beschikbaarheid vinden voor jouw favoriet hotel.

Jouw favoriete hotel, het vluchtschema met vertrek uit Brussel zoals jij het wenst, het luchthavenvervoer op uw bestemming is privé (geen bus met andere reizigers), wij geven jullie tips gebaseerd op eigen ervaring en zorgen voor een leuke verrassing bij thuiskomst ;) Op deze manier bieden wij een betere service voor onze klanten en betalen ze ook nog eens een meer correcte prijs. Uiteraard laten wij de keuze nog steeds bij de klant en kunnen we deze reis ook bij de gekende Belgische touroperators boeken.

Ondertussen werken we reeds 3 jaar op deze manier en horen we onze klanten vol lof praten over onze nieuwe manier van werken."


TUI VLIEGVAKANTIES ONLINE BROCHURE

Doordat wij streven naar een paperless kantoor bieden wij de voorkeur aan een online versie van de TUI Vliegvakantie brochure. Tip: gebruik de zoekfunctie om eenvoudig hotels te vinden die je zoekt met zoektermen zoals "swim-upkamer", "culinair", "familiehotel", naam van een bepaald hotel, naam van een gebied, ...

Wie toch graag het "collectorsitem" heeft, kan dit uiteraard ook komen afhalen in ons kantoor in Wieze ;)

<< Klik op de afbeelding om de brochure te openen.


LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VLIEGVAKANTIES
OF ONTDEK ONZE VERNIEUWDE MANIER VAN WERKEN...

MALAGA

Ikos Andalusia *****

#luxe #koppels #topservice

MALAGA

Ikos Andalusia *****

#luxe #koppels #topservice

KRETA

Elounda Breeze*****

#familyfun #gezinsvakantie #zen

KRETA

Creta Beach*****

#familyfun #gezinsvakantie

IBIZA

MiM Ibiza es Vivé****

#timefortwo #luxe

ALMERIA

Best Sabinal****

#koppels #timefortwo

KROATIË

Hotel Lapad****

#timefortwo #ontdekkroatië

IBIZA

Ca Na Xica*****

#timefortwo #koppels #luxe

IBIZA

Insotel Club Tarida Playa***

#modern #familie #koppel

KRETA

Lyttos Beach*****

#gezinsvakantie #waterfun

IBIZA

Portinatx Beach Club Hotel ****

#boutiquestijl #familie #koppel

DALAMAN

Hilton Dalaman Sarigerme*****

#familyfun #timefortwo #luxe

BODRUM

Hotel Samara*****

#timefortwo #luxe

KOS

Utopia Blu****

#boutiquestijl #familie #koppel


ONZE BEGELEIDE GROEPSREIZEN 2021
"Vertel mij wat jouw ideale vakantie is, wat je graag wilt beleven en wat je juist niet graag hebt. Met deze info ga ik aan de slag, match ik enkele bestemmingen en hotels, vergelijk ik de prijzen en sturen wij een digitaal ontwerp door via onze online tool."


Astrid De Smedt

astrid@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Dit merk je aan onze aanpak...

Offerte aanvraag | Bij uw aanvraag stellen we enkele doelgerichte vragen om een duidelijk beeld te vormen over uw wensen. Vervolgens gaan we hiermee van start.

Prijsvoorstel op maat | Op basis van onze eigen ervaring en uitgebreide kennis stellen we verschillende mogelijkheden voor. We gaan op zoek naar de beste prijs zowel bij Belgische als buitenlandse touroperators,

Creatie van uw glimlach | We werken steeds op maat en bieden daarom een persoonlijke service aan. We merken dat deze aanpak een totale gemoedsrust creëert bij onze klanten. Meer service voor minder geld.TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Al enkele reizen geboekt bij dit reisbureau en alles liep telkens perfect! Je voelt aan deze mensen dat ze hun job met passie uitoefenen. Geen enkele vraag is hen teveel! "

T. Van Hoorde

"Fantastisch reisbureau waarvan de service hier super goed is!"

D. De Beys

"Super vriendelijk onthaal, uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties voor te stellen, duidelijke en overzichtelijke offerte op maat en zelfs een wijziging (na akkoord) was geen probleem, een absolute aanrader!"

P. Steppe

"Reizen op maat! Helemaal naar wens, bedankt Ster Reizen. "

Kevin K.