DUBAI

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah *****Scroll down

˅


Dubai

Ster Reizen heet u welkom in Dubai, één van de meest impressionante bestemmingen op deze planeet. Een bestemming die ook in razendsnel tempo uitbreidt en evolueert. Het ene hotel overtreft het andere, het ene megabouwproject is nog niet af en het andere is al begonnen. Dubai is een waar paradijs voor winkelfanaten en golfspelers. Alles is groot, groter, grootst. Zo vindt u er het hoogste gebouw ter wereld, het meest indrukwekkende winkelcentrum en het meest spectaculaire fonteinenspektakel. Er is echter ook plaats voor authenticiteit in het oude hart van Dubai of in de omliggende natuur. Herbron in de woestijn, maak een combi met één van de andere Emiraten, eet en drink in één van de vele toprestaurants of gezellige bars. "The Sky Is The Limit", de mogelijkheden zijn eindeloos. Welkom in Dubai, een bestemming waar al uw zintuigen op scherp staan en uw ogen en oren te kort komt.

Praktische info

 • Belgische onderdanen : reispas geldig tot 6 maanden na de terugreis. Gratis visum op de luchthaven voor Belgen en Luxemburgers.

 • Gezondheid : geen verplichte inentingen.

 • Droog subtropisch klimaat gekenmerkt door een alomtegenwoordige zon. De winterperiode van oktober tot april is de beste periode om de Emiraten te ontdekken. Voorzie een truitje voor koele avonden. De periode juni tot september wordt gekenmerkt door een belangrijke luchtvochtigheidsgraad en hoge temperaturen (tot 50°C). “Schammal” risico, een sterke wind die zandstormen veroorzaakt.

 • Talen : Arabisch en Engels.

 • Uurverschil : +3u in de winter, +2u in de zomer.

 • Munteenheid : Dirham van de Verenigde Arabische Emiraten.
  Maart 2020: 1 € = ± 4.15 AED (1 AED = ± 0.241 €).

 • Netspanning : 220 volts.

 • In Dubai en Ras Al Khaimah, betaling van de ‘Tourist Dihram’ op het einde van het verblijf, een taks verschillend naargelang het type en de categorie van hotel (20 AED per kamer per nacht in een 5★ hotel).

 • Tijdens de Ramadan - één maand - zijn vele restaurants gesloten en de bediening kan trager verlopen. Het is verboden te eten, te drinken en te roken in het openbaar. Er wordt dan eveneens geen alcohol opgediend in de hotels tussen 7 en 19u.

Ten gevolge van preventieve gezondheidsmaatregelen of maatregelen opgelegd door de lokale autoriteiten als onderdeel van de strijd tegen Covid-19, kunnen de diensten die in de hotels aan de gasten worden aangeboden verschillen van deze die vermeld staan bij de beschrijving van de hotels op onze website. Omdat elk hotel er op toeziet om de hotelgasten te verwelkomen onder de beste omstandigheden op gebied van comfort en gezondheid dankzij een strikt beleid wat betreft hygiëne en veiligheid (sanitaire veiligheidsmaatregelen zoals maskerplicht en afstandhouden, specifieke opleiding van het personeel, strenge normen inzake schoonmaak en desinfecteren van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes…) kunnen sommige maatregelen een tijdelijk effect hebben op de restaurants (aanpassing van de uren, afschaffing van buffetten ten gunste van bediening aan tafel, verstrekking van afhaalmaaltijden,…), de verplaatsing binnen het hotel, de werking van de miniclub en/of andere animatieprogramma’s.

Programma

VLUCHTEN KERST

HEENVLUCHT 20/12/2020

Charleroi 13u00 - Istanbul 18u20
Istanbul 20u45 - Sharjah Sharjah 02u05 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Pegasus Airlines

TERUGVLUCHT 27/12/2020

Sharjah Sharjah 05u15 - Istanbul 09u30
Istanbul 10u30 - Charleroi 12u10

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Pegasus Airlines

VLUCHTEN NIEUWJAAR

HEENVLUCHT 26/12/2020

Charleroi 13u00 - Istanbul 18u20
Istanbul 20u45 - Sharjah Sharjah 02u05 (+1)

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Pegasus Airlines

TERUGVLUCHT 02/01/2021

Sharjah Sharjah 05u15 - Istanbul 09u30
Istanbul 10u30 - Charleroi 12u10

Inclusief ruimbagage
Inclusief handbagage
Operated by Pegasus Airlines

Vluchten onder voorbehoud van uurwijzigingen en beschikbaarheid.

ACCOMMODATIE

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah *****

Verblijfsperiode kerst: 21-27/12
Verblijfsperiode nieuwjaar: 27/12-02/01

Kamertype: superior kamer
Regime: inclusief ontbijt

De bekende Waldorf Astoria groep is aangekomen in Dubai. Klasse met de grote K in dit exclusieve 5-sterren hotel, geopend in 2013. Gigantische kamers met zeezicht, uitmuntende keuken, een fenomenale spa en service tot in het allerkleinste detail.

Leuk om te weten is dat het hotel zich op het zonnigste deel van het Palm eiland bevindt. Perfect dus voor zonnekloppers.


TRANSFER

RECHTSTREEKSE PRIVE TRANSFER LUCHTHAVEN - HOTEL - LUCHTHAVEN

In ons maatwerk bieden wij enkel het beste aan voor onze klanten, daarom worden jullie opgehaald met een privé taxi ipv met een bus om naar/van jullie hotel gebracht te worden. Zo kan jullie vakantie sneller van start gaan ;)


TOTAALPRIJS KERSTPERIODE: € 3.771

TOTAALPTIJS NIEUWJAARSPERIODE: €6.971

Prijs inclusief

 • vluchten met Pegasus Airlines voor 2 volwassenen

 • 1 stuk ruimbagage pp (20kg)

 • 1 stuk handbagage pp (10kg)

 • Superior kamer met ontbijt

 • rechtstreekse privé transfer luchthaven - hotel - luchthaven

Mogelijke upgrades

 • Kamerupgrades op aanvraag

 • Bijstandsverzekering: +€3 per dag per persoon

 • Annulatieverzekering: 5% van de totale reissom

Bovenstaande offerte wordt gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijswijzigingen en bevestiging door de touroperator.

Deze offerte werd ontworpen door Astrid De Smedt

E-mail: astrid@sterreizen.be
Telefoon: 053/71.05.40
WhatsApp: 0473/75.04.08
Chat: www.sterreizen.be