Waarbij de mooiste dingen veranderen in

UNIEKE MOMENTEN


scroll down
V"Met mijn uitgebreide kennis over Europese en Aziatische landen ontwerp ik reizen die cultuur en avontuur 'ademen'. Door mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid verleg ik letterlijk mijn grenzen en bouw ik mijn productkennis uit op andere continenten, waardoor onze klanten uitgebreid van deze meerwaarde kunnen genieten. Mijn kennis in combinatie met een sterk internationaal netwerk vormen een perfecte match om mensen samen te brengen op unieke locaties."

Laat u inspireren door onze individuele reizen en groepsreizen...


LAAT U INSPIREREN DOOR ONS MAATWERK

Hier kan u enkele (recente) offertes vinden die wij op maat samenstellen op vraag van onze klanten. Wij stellen deze ter beschikking als inspiratie voor uw droomreis. Aarzel niet ons te contacteren, wij stellen met plezier een offerte samen op basis van uw wensen en gewenste vertrekdatum.

CURACAO

Kunuku Aqua Resort ****

CURACAO

City Suites & Beach Hotel ***

CURACAO

Boho Bohemian Boutique Hotel ***

CURACAO

Kas Di Laman ***

DUBAI

Waldorf Astoria Palm Jumeirah*****

DUBAI

Aloft Palm Jumeirah****

DUBAI

Andaz by Hyatt – Palm Jumeirah*****

OMAN (2 hotels)

The Chedi Muscat***** & Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort*****

OMAN

The Chedi Muscat*****

LA REUNION

Self drive roadtrip

LA REUNION

Lux South Gilles*****

LA REUNION

Dina Morgabine***


BEGELEIDE GROEPSREIZEN

Samen met onze partners bieden wij begeleide groepsreizen aan waarbij je jou met plezier kan laten verleiden door onze bekende, maar ook minder bekende bestemmingen en laat je inpakken door een reis met dat extra beetje meer. Dat verrassend element. Die onverwachte ervaring. Die ontroerende ontmoeting. Die prikkelende trip.

"Bent u op zoek naar een unieke beleving? Neem vrijblijvend contact met mij op en wij ontwerpen een unieke ervaring met tips die wij halen uit onze eigen reizen."


Thaïs Hostens

thais@sterreizen.be

Online chat (rechts van mijn foto)

+32 53 71 05 40

Plan een afspraak


Dit merk je aan onze aanpak...

Offerte aanvraag | Bij uw aanvraag stellen we enkele doelgerichte vragen om een duidelijk beeld te vormen over uw wensen. Vervolgens gaan we hiermee van start.

Prijsvoorstel op maat | Op basis van onze eigen ervaring en uitgebreide kennis stellen we verschillende mogelijkheden voor. We gaan op zoek naar de beste prijs zowel bij Belgische als buitenlandse touroperators,

Creatie van uw glimlach | We werken steeds op maat en bieden daarom een persoonlijke service aan. We merken dat deze aanpak een totale gemoedsrust creëert bij onze klanten. Meer service voor minder geld.


TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD...

"Een dikke pluim voor sterreizen! Een fantastische organisatie! Bij jullie verliep alles perfect! Echt niets op aan te merken, het was gewoon SUPER !!!"

KVV Lebbeke

"Was top, voor 100% begeleiding door organisator zelf en niet onbelangrijk waar voor uw geld. Miniem aan extra kosten, uitstappen volledig voorbereid vanuit Belgie. Dikke proficiat aan Sterreizen!"

L. Mertens

"Vriendelijk team, goede service. De regelmatige mails/updates alsook de handleiding zijn een extra troef van Ster Reizen die maar weinigen op dit niveau aanbieden."

ED Sint-Andries Brugge

"Super vriendelijk onthaal, uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties voor te stellen, duidelijke en overzichtelijke offerte op maat en zelfs een wijziging (na akkoord) was geen probleem, een absolute aanrader!"

P. Steppe