Cruises met hoge Fun Factor


scroll down
VVerken het avontuur...

Iedereen verdient vakantie. En op dit schip vind je eindeloze mogelijkheden om het meeste uit elk moment te halen - zoals baanbrekende activiteiten, dineren van wereldklasse, fantastisch entertainment en tal van manieren om te ontspannen in de zon.

De eerste bestemming is in de eerste plaats het schip. Ontspanning, animatie, enorme keuze aan faciliteiten. Hieronder sommen we enkele van onze partners op die jullie een top beleving garanderen!


MSC cruises

MSC cruises is een van de grote Europese rederijen. Het standaardproduct in ontworpen om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Het zijn schepen met aan boord een waaier aan activiteiten voor spektakels, muziekoptredens en dansavonden. De schepen bieden ook heel wat kindervoorzieningen met waterparken en activiteiten opgesplitst per leeftijdsgroep. Kortom MSC Cruises is een compleet standaardproduct of een instaprederij voor hen die op termijn kiezen voor meer exclusieve producten.


Royal Caribbean

Ze verlegt de grenzen van de verbeelding en overtreft met elke nieuwe scheepsklasse de verwachtingen van de reizigers. Zo was Royal Caribbean de eerste rederij om een klimmuur, ijspiste, minigolf, surfsimulator, glijbaan die tien dekken naar beneden duikt, botsauto’s, ziplines en bars met robot-obers te introduceren op haar cruiseschepen. Kortom, gasten beleven aan boord van de schepen het ultieme cruise-avontuur.


Disney Cruise Line

Disney, de naam alleen al doet wegdromen! Disney Cruise Line biedt alle klassieke ingrediënten van het magische themapark in Florida, zowel op het vlak van uitrustingen en decoratie als de dienstverlening, accommodatie en uiteraard het entertainment.

Ontspanning voor het hele gezin is het sleutelwoord op de schepen van deze Amerikaanse rederij. De passagiers kunnen bijvoorbeeld de Disney-personages ontmoeten en musicals bijwonen. Ook avant-premières van de nieuwste Disney-producties, themafeesten op de buitendekken en vuurwerk maken deel uit van exclusieve programma van deze maatschappij. Disney hanteert een unieke formule waarbij de gasten elke avond in een ander restaurant dineren.


Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line heeft met haar freestyle cruising en premium all inclusive alle belemmeringen overboord gegooid. De schepen zijn groot en modern qua inrichting en bieden heel wat faciliteiten en topentertainment. De passagiers genieten er van een uitzonderlijke reeks creatieve en sportieve voorzieningen voor alle leeftijden.

Kinderen worden verwend met een animatieprogramma per leeftijdsgroep. De jongeren kunnen zich uitleven met hun vrienden in een mix van culturen en talen, terwijl de ouders en grootouders genieten van de thematische en verfijnde restaurants. De verscheidenheid aan entertainment brengt alle generaties weer samen.